Джиджи Хадид признава, че дължи успеха си като модел на своите богати родители

Непотизмът в Холивуд е една от най-горещите теми в наши дни. Джиджи Хадид, която е не само един от най-добре платените модели в света, но и наследник на богатството на семейство Хадид, сега споделя своето мнение по въпроса. Нека научим повече за позицията на Джиджи, която вдъхнови новооткрито уважение към модела в нас.

Нейното издигане до славата е подпомогнато от нейното семейство

Известната моделка е дъщеря на Мохамед Хадид и Йоланда ван ден Херик. Бащата на Джиджи е успешен предприемач на недвижими имоти с множество луксозни хотели и имения на негово име. От друга страна, Йоланда е звезда от The "Real Housewives of Beverly Hills" от 2012 г. и често включва дъщерите си Бела и Джиджи в шоуто, допринасяйки за славата им.

Джиджи подписа с една от най-добрите агенции за модели в света, IMG Models, през 2013 г. и незабавно направи дебют по време на NYFW. Сестра ѝ Бела се присъединява към нея в IMG Models година по-късно. Оттогава сестрите Хадид превзеха индустрията и все още остават едни от най-високоплатените модели в света.

Тя признава, че е имала много предимства в живота си

Някои може да кажат, че бурният успех на Джиджи може да се дължи до голяма степен на връзките на родителите ѝ и тя признава това: "Винаги съм признавала, че имам привилегии. Родителите ми ми казаха: "Само защото имаш успешни родители, това не означава, че не трябва да бъдеш толкова добра и трудолюбива, колкото можеш да бъдеш."

Фактът, че Хадид осъзнава каква късметлийка е, допринася още повече за нейния успех, защото тя трябва да докаже, че е в индустрията заради таланта си. Освен това Джиджи предпочита да остане скромна: "Не мисля, че съм най-красивият човек на света." Тя също така добавя, че е готова да подобри външния си вид, ако е необходимо: "Малко ботокс вероятно би помогнал".

Тя приема майчинството като призвание

Освен моделството, Джиджи се съсредоточава и върху други области от живота си, като семейството, например. Хадид стана майка през 2020 г. на 25-годишна възраст. Тя обожава дъщеря си и е щастлива, че е станала майка на ранна възраст: "Тя вече ми даде толкова много... Толкова се радвам, че съм млада майка.”

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay