Селена Гомес с послание към хората, които се подиграват за напълняването ѝ

Селена Гомез практикува позитивизма на тялото и харесва формата си във всички размери. Наскоро звездата проведе откровен разговор с феновете си в TikTok и обясни как здравословното ѝ състояние се отразява на тялото ѝ. Ние вярваме, че Селена е невероятна и начинът, по който тя разпространява приемането и любовта към себе си, ни кара да ѝ се възхищаваме още повече.

След като получи много коментари за тялото си, 30-годишната певица направи излъчване на живо и обясни, че нейното лекарство за лупуса причинява много колебания в теглото.

Селена, която беше диагностицирана с лупус през 2015 г., сподели, че когато приема лекарствата си, тя е склонна да "задържа много вода". След това тя добави: "Когато се откажа от него, отслабвам."

Певицата обясни причината, поради която разказва за ситуацията си, като каза: "Просто исках да насърча всеки, който изпитва някакъв срам заради това, през което преминава, и никой не знае истинската история."

Тя продължи да разпространява позитивност сред феновете си, като отбеляза: "Просто искам хората да знаят, че си красива и си прекрасна." Гомес продължи да признава, че всички имаме дни, в които се чувстваме много унили и това е напълно нормално. 

Тя заявява, че здравето ни винаги трябва да е приоритет. Тя сподели: "Предпочитам да съм здрава и да се грижа за себе си. Моите лекарства са важни и вярвам, че именно те са това, което ми помага."

След това звездата продължи да обсъжда опита си и призна: "Не съм модел, никога няма да бъда". Тя добави, че вярва, че моделите са "страхотни", но тя просто не е модел и не очаква от себе си да изглежда като такъв. 

Гомес завърши видеото с любезно послание към феновете си, казвайки: "Обичам ви и благодаря за подкрепата и разбирането.” Тя добави: "Ако не ме разбирате, по-добре си тръгвайте, защото честно казано не уважавам засрамването на хората заради телата им."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay