Катрин О’Хара- на 68 и очарователна

Катрин О’Хара, която е на 68 години е една от най-обичаните холивудски актриси, благодарение на емблематичните си роли като майката в "Сам вкъщи" и по-новото ѝ превъплъщение на ексцентричната Мойра Роуз в "Шитс Крийк". И въпреки че изглежда по-сияйна от всякога, тя не се е възползвала от пластичната хирургия, за да заличи годините. 

Ние смятаме, че нейният подход към остаряването и приемането на реалността е очарователен, затова решихме да ви разкажем повече за него:

Вместо да се тревожи за бръчките си и да гледа на стареенето като на пречка, О’Хара го смята за благословия. Тя е благодарна, че получава шанса да остарее. Майката на 2 деца отбелязва: "Първо, късметлийка съм, че съм жива, така че нямам нищо против да остарявам." Тя добавя: "Вярвам, че трябва да прегърнем и уважаваме възрастта и да се обичаме заради нея."

Актрисата признава, че никога не е лягала под ножа, казвайки: "Аз съм необикновена, тъй като никога не съм правила нищо на лицето си." Освен това тя настоява, че винаги ще има нулев интерес към всички процедури, които правят човек да изглежда по-млад. Носителката на Еми обяснява: "Не искам да се подлагам на операции и не искам в тялото ми да се забиват игли, различни от тези за акупунктура."

Когато обаче погледнем колко лъчезарна е тя, въпреки че наближава 70-те, няма как да не се зачудим каква е магическата ѝ рецепта. И въпреки че обича да бъде изцяло естествена, тя има конкретен съвет за красота, който ѝ помага да изглежда зашеметяващо. 

O’Hara вярва в силата на добрите продукти за грижа за кожата. Веднъж тя призна: "Нямам нищо против да отделя малко повече време, усилия и пари за добра грижа за кожата." И от време на време, както и преди големи награди, тя третира кожата си с 60-минутна терапия за лице, която се описва като лечение, което спомага за извайването и повдигането на лицето. Освен това се казва, че тази процедура също премахва матовите кожни клетки, стяга кожата на лицето и води до естествен блясък.

Голямата и искрена усмивка на тази емблематична дама е още една причина да обичаме нейното вечно озарено лице. В края на краищата усмивката ѝ отразява колко уверена е в собствената си кожа, което я прави още по-харизматична.

Съгласни ли сте с Катрин, че трябва да се радваме, че остаряваме, вместо да се опитваме да се борим с годините с помощта на пластичната хирургия? 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay