Какви течности да приемате по време на диета?

Разберете кои са най-добрите и лоши напитки при отслабване

Какви течности да приемате по време на диета?

Не всеки човек е наясно с това как успешно да съчетае хранителните продукти по време на диета. Когато се подлагате на нея, навярно невинаги се замисляте какво наистина може да бъде полезно за вашия организъм. Често се случва така, че приемате течности, които не са съвместими с компонентите, от които се състои диетата ви.

В случай че сте на хранителен режим от известно време насам, но не виждате никакви резултати, доверете се на нашите съвети. Може сряд тях да откриете грешката, която неволно допускате по време на диетата си.

Най-добрите напитки при желание за отслабване са:

1. Вода
Тя е най-добрият приятел на диетата. Ще ви помогне да се чувствате сити за по-дълго време и ще намали апетита ви. Трябва да пиете поне по осем чаши вода дневно.

Изследвания показват, че чаша вода преди хранене намалява количеството на изядената храна. Освен това пиенето на вода може да има положителен ефект върху метаболизма. Изчислено е, че две допълнителни чаши вода на ден могат да ускорят метаболизма с 30%, което повишава количеството на изгорените калории.

2. Зелен чай
Много добра напитка за отслабващите. Някои съставки на зеления чай могат да ускорят метаболизма и да потиснат апетита, като по този начин да доведат до отслабване. За най-добри резултати, пийте зелен чай два пъти дневно.

Разберете кои са останалите от петте най-добри и лоши напитки при отслабване при колегите от fitwell.bg!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay