Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители

Блейк и Райън първоначално бяха добри приятели, но след повече от година осъзнаха, че им е писано да бъдат заедно. Сега, след повече от десетилетие заедно и 3 красиви дъщери, те станаха родители на четвъртата си рожба. Креативният начин, по който избраха да обявят новината, накара последователите им да се затруднят да разкрият уликите и да дешифрират значението.

Блейк Лайвли обяви последната си бременност на червения килим

Блейк обяви четвъртата си бременност на Forbes Power Women's Summit, зашеметявайки всички с коремчето си. Няколко дни по-късно папараци се навъртаха около къщата ѝ с надеждата да щракнат ексклузивни снимки как тя релаксира в уюта на собствения си дом. Вместо това обаче Лайвли сама публикува свои снимки в Инстаграм.

 

"Винаги съм искала голямо семейство.", казва тя

Лайвли призна, че откакто е станала майка, се чувства по-комфортно в собствената си кожа и "спокойна" в собственото си тяло. Терминът на Блейк Лайвли се очакваше да бъде началото на 2023 г. - февруари или март. Райън разкри, че не са знаели пола на бебето си и не са планирали да разберат до деня, в който то или тя ще се роди, което е обичайна практика при всичките предишни бременности.

Как съобщиха новината

Звездата от "Клюкарката" публикува няколко снимки в Instagram с надпис "Puppy Bowl Sunday беше зает", на които няма голем корем, което предполага, че вече е родила. На снимката са Блейк, Райън и майка му Тами, които се усмихват, сякаш знаят нещо, което ние не знаем. Тя добави и няколко снимки на вкусни храни, за да "обърка" последователите си.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay