Ядки, които могат да ви помогнат да напълнеете

Ядки, които могат да ви помогнат да напълнеете

Отслабването е трудна задача и изисква всеотдайност и решителност. Напълняването обаче също е толкова досадна задача, която изисква много работа. И докато затлъстяването е в центъра на загрижеността на всички, често хората са склонни да пренебрегват онези, които мечтаят да качат някое и друго кило.

Поднорменото тегло също може да бъде също толкова вредно за здравето ви, колкото и затлъстяването. Как ядките могат да ви помогнат да напълнеете? Те са пълни със здравословни хранителни вещества и някои се считат за супер храни, които могат да ви помогнат да наддадете. Освен това те са хрупкави и вкусни, притежават висока хранителна стойност и могат свободно да бъдат консумирани по всяко време.

Ето кои ядки могат да ви помогнат в борбата:

Фъстъци

Фъстъците са богати на мазнини и калории, поради което помагат и подпомагат наддаването на тегло. Въпреки че няма да станете прекалено пълни, консумирайки фъстъци, със сигурност ще надградите малко мускулна маса и ще можете да поддържате здравословно тегло.

Стафиди

Стафидите са лесен начин да увеличите приема на калории. Богати на мед, манган, магнезий и витамини, стафидите могат да ви помогнат да качите здравословно тегло. Те имат прекрасен вкус и могат да бъдат съчетани с различни други храни.

Бадеми

Само една малка шепа сурови бадеми съдържа 170 калории, 6 грама протеин, 4 грама фибри и 15 грама здравословни мазнини, поради което е чудесно за хората, които искат да добавят няколко килограма към теглото си.

Шам-фъстъци

Шам-фъстъците са богати на мазнини и калории и имат репутация, че водят до наддаване на тегло. Докато хората, които се стремят да свалят малко килограми, не трябва да увеличават приема на шам-фъстък, то тези, които искат да напълнят, могат да ги хапват.

Орех

Яденето на орехи е полезно в много отношения. Въпреки това, ако искате да наддадете на тегло и искате да добавите няколко сантиметра към тялото си, високоенергийните храни като орех могат да ви помогнат да постигнете тази цел.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay