Защо се разделиха Хари Стайлс и Оливия Уайлд?

Новината за раздялата на Оливия и Хари, която двамата описват като пауза, избухна в петък, когато множество източници, близки до двойката, потвърдиха новия им статут на необвързани.

"Той все още е на турне и сега заминава в чужбина. Тя се фокусира върху децата си и работата си в Ел Ей", обяснява източник пред People.

Той споделя още, че решението е взето взаимно и двамата запазват приятелската си връзка. Според него, тук не става дума за влошаване на отношенията, а и никой от двамата не е зарязал другия. Възката с Оливия всъщност е най-дългата до момента за Хари, така че те няма как да загърбят изцяло специалната връзка помежду си.

Но след като отношенията помежду им са толкова близки и специални, защо тогава звездната двойка реши да се раздели? Подобно на много знаменитости, Хари и Оливия се разделят най-вече от несъответствия в графика.

Според западни медии, Хари се готви да започне южноамериканската част от турнето си, а Оливия има планове да се отправи към Лондон, където ще бъде заета със снимките на документален филм и ще прекарва време с децата си, Отис и Дейзи. Очевидно Хари и Оливия са решили да не чакат разстоянието да ги раздели официално и превантивно са прекратили романса си. 

"Те са в почивка. Невъзможно е да има връзка, когато той обикаля всички континенти през следващата година, а Оливия има своята работа и децата си. Това е правилното нещо и за двамата,", обяснява още източникът.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay