Най-елегантно облечените звездни дами за 2015 година!

Според класацията на списание Vanity Fair

Най-елегантно облечените звездни дами за 2015 година!

Вече разбрахме кои са най-богатите актьори за 2015 година. Днес следва да обърнем внимание на една класация, която е в малко по-различна тематика. Става въпрос за най-стилните и добре облечените звезди на годината, класирани от списание Vanity Fair.

В днешния материал ще проследим кои са най-елегантно облечените дами, а след това ще се съсредоточим и върху мъжкия чарт и този за двойки. И така, в топ 10 на звездните дами с най-добри попадения при облеклото попадат…

… като дебютантки - Тейлър Суифт и балерината Мисти Коупланд. Като за пръв път в класацията обаче и двете заемат доста добри позиции. Мисти е на трето място, а Тейлър е подгласничка на номер едно.

В списъка на най-стилните дами попадат още имената на графинята на англосаксонското кралство Уесекс, която е четвърта, и това на съпругата на Джордж Клуни - Амал, която е последната от първите пет.

Най-елегантно облечените звездни дами за 2015 година!

Способността на Риана да избира красиви и стилни тоалети пък е класирана на шесто място, а седма е принцесата на Монако - Шарлот Казираги. Кралското присъствие в класацията се допълва и от кралицата на Испания - Летисия, която е на осма позиция.

Чарта завършва с бизнесдамата Мелъди Хобсън и дизайнерката Франческа Амфитеатроф.

Но коя е най-стилната дама за годината? Може би изборът на изданието ще ви изненадата. Това не е нито някоя известна актриса, нито изпълнителка или модел. Номер едно е съпругата на британския премиер Дейвид Камерън - Саманта Камерън.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay