Как да създадем повече пространство в банята?

Как да създадем повече пространство в банята?

Душ кабината

Монтирайки рафтове върху стъклото на фиксираната душ кабина, можете да получите креативно и много функционално решение за съхранение.

Универсалност на ваната

Дори ваната може да бъде умен ресурс. С интегрирани помощни отделения и практичен горен ръб за удобна подложка, вашата вана може да бъде наистина полезен елемент от вашата малка баня.

Ниши

Ако има ниши, големи или малки, използвайте ги максимално, защото те предлагат ценно пространство. Очевидно по-големите и по-дълбоките са по-добри, защото позволяват повече място за съхранение. Дори да имате малки ниши, те пак биха били доста полезни за малки предмети.

Можете да затворите нишата с врати, за да скриете по-малко привлекателните предмети, а също и да ги предпазите от прах.

Стенни възли

Отворените или затворените стенни модули в различни размери и цветове са доста удобни. Обикновено затворените шкафове се избират за предмети, които не са особено приятни за гледане. Шкафовете с огледални панели на вратите предлагат достатъчно пространство и създават по-светли бани, като отразяват светлината. Така че, това са по-добри варианти от нормалното огледало над мивката, тъй като са многофункционални.

Над пералнята

Пространството над пералнята може да се използва за почистващи препарати и домакински почистващи препарати.

Зад тоалетната

Дори стената зад тоалетната е пространство, в което можем да се докоснем; важното е да се насочите към стенни тела, които не са нито твърде дълбоки, нито твърде изпъкнали.

Рециклирайте

С малко въображение можете да рециклирате предмети, първоначално предназначени за други цели. Кутиите или кошниците могат да бъдат малко модифицирани и окачени на стените, за да служат като уникални декоративни решения за съхранение.

Дори чанта от плат, закачена на кука / дръжка, може да бъде добра идея за временно съхранение на мръсно бельо / чорапи, преди да ги вземете за пране. Не забравяйте да не поставяте торбата на земята, за да избегнете прах и влага.

Закачалки

Куките могат да бъдат прикрепени към рафтове, стени или врати за окачване на контейнери от плат / кофа.

Подвижни шкафове / рафтове

Подвижно тяло от рафтове / шкафове за баня в безброй формати може да се използва според изискванията; за да предотвратим събирането на прах от съхраняваните предмети, можем да ги покрием с декоративна кърпа / завеси, които изящно скриване вашата козметика, например.

Колички

Малките рафтове или чекмеджета са много функционални и, ако са оборудвани с колела, можете да ги премествате, за да се движите по-лесно в малко пространство.

Стълбата

Скромната стълба с просторни стъпала може да бъде много полезна и наистина шикозна идея за съхранение. Можете лесно да поставите малки кошници, контейнери, ролки за кърпи, кърпи и др. Ако стъпалата стърчат много отстрани, можете също да закачите платнени торбички и кофички, които могат да съдържат малки предмети.

Има и рафтове за стълби, които да бъдат фиксирани към стената, с удобни рафтове на мястото на класическите стъпала.

Източник: keramo-bg.com/blog-section

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay