5 знаменитости, които забравиха колко богати са

5 знаменитости, които забравиха колко богати са

Колкото и да са известни и богати, някои известни личности предпочитат да живеят като обикновени хора. Когато не са в светлината на прожекторите, те избират да живеят по-земен живот и някои от тях дори си броят стотинките точно както и ние.

Ние смятаме, че можем да научим много от тези знаменитости, чийто начин на живот доказва, че няма толкова голяма разлика между богатите и бедните хора.

1. Бил Гейтс

5 знаменитости, които забравиха колко богати са

Един от най-богатите хора в света е урок за това как да живеем смирено. Снимка на Бил Гейтс, търпеливо чакащ на опашка, за да вземе любимия си бургер, стана вирусна за една нощ. Заставането на опашката точно като обикновен човек не беше единственият път, когато основателят на Microsoft даде добър пример за всички нас. Един от най-влиятелните хора в Силициевата долина казва, че все още мие чиниите си сам: "Аз мия чиниите всяка вечер - други хора проявяват желание, но ми харесва начина, по който го правя."

2. Сара Мишел Гелар

Звездата от "Бъфи, убийцата на вампири" е добре известна с това, че живее скромно. Въпреки че има нетна стойност от 30 милиона долара, Гелар знае стойността на всеки един долар и обича да пазарува изгодно. "Разпродажбата не означава, че е продуктът е лош! И непрекъснато изрязвам купони", казва актрисата.

3. Маришка Харгитай

Звездата от изключително успешния драматичен сериал "Закон и ред" разкри, че преди да получи ролята на детектив Оливия Бенсън, не е разполагала с много пари. "Имах много дългове по кредитни карти", казва тя. "Когато си актьор, парите идват и си отиват, но сега се научих да се придържам към тях. Не купувам нищо над възможностите си", добави тя.

4. Хилари Суонк

5 знаменитости, които забравиха колко богати са

Пътят до успеха на звездата от "Момиче за милиони" е една от най-вдъхновяващите истории на Холивуд. Когато Суонк била тийнейджър, родителите й се развели, майка й не можела да си позволи да наеме апартамент и те живеели известно време в колата си. Въпреки спечелените 2 Оскара и прекараните години под светлините на прожекторите, Суонк все още живее сравнително скромно. "Не е нужно да носите маркови дрехи, за да бъдете стилни.", казва тя.

5. Кралица Елизабет

Кралица Елизабет често рециклира тоалетите си и е известна със своя пестелив начин на живот. Тя използва нагревател, който баба ви може лесно да си позволи, използва повторно опаковъчна хартия и панделки и е забранила електрическите крушки с мощност над 40 вата, за да спести от сметките за ток. "Внимава с парите и винаги гледа стотинките. Тя има чанти, които има от 30 или 40 години и които продължава да използва ", разкриват запознати от двореца.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay