6 причини, поради които обожаваме Вин Дизел

6 причини, поради които обожаваме Вин Дизел

Марк Синклер, известен като Вин Дизел, е една от онези знаменитости, които просто няма как да не харесвате. Въпреки че обикновено играе мъжкар във филмите, има много повече неща за него. Всъщност има съвсем различна страна, която не виждаме особено често. Той е страхотен баща и партньор на приятелката си; той обича семейството си и своите фенове, които също смята за семейство; а социалните му медии са изпълнени с позитивизъм.

1. Той е страхотен баща

Вин Дизел не демонстрира твърде много личния си живот в социалните медии, но когато го направи, публикациите му винаги са пълни с любов и усмивки и личи, че е семеен човек! Той и партньорката му Палома Хименес имат 3 деца: Ханя, Винсент и Полин и те са неговият свят. Той казва, че се гордее с тях изключително много.

6 причини, поради които обожаваме Вин Дизел

2. Той е любящ партньор

53-годишният актьор се среща с партньорката си през 2007 г. и те все още са заедно. Това показва колко специална е връзката им и че те са страхотна двойка. В интервю филмовата звезда не се сдържа, когато говори за възхищението си към партньорката си: "Онемях, тя е толкова зашеметяващо красива. Тя е моята скала, тя е толкова зашеметяващо красива отвътре. Тя е всичко, тя е идеалната майка", казва Вин Дизел.

3. Външният му вид може да заблуждава - той всъщност е с "мека" душа

Освен семеен мъж, той е много добър човек, който винаги е усмихнат и обичащ феновете си. Той често публикува в своя профил в Instagram изкуство, направено от фенове, и не пропуска възможност да благодари на феновете си и да ги нарече своето семейство. Смирението му е едно от многото неща, които са му спечелили толкова голяма и лоялна база от фенове.

4. В края на краищата той все още е едно от лошите момчета на Холивуд

6 причини, поради които обожаваме Вин Дизел

Може да е сладък, обичащ семейството човек, но не можем да забравим, че е създаден за ролите на лошите момчета, които играе. Най-известен с ролята си на Доминик Торето в "Бързи и яростни", той играе типичния силен, алфа мъжкар, който всички обичат във филмите. 

5. Често дарява за благотворителност

Вин Дизел върши много благотворителни дейности и само преди няколко години той се обедини с Коди Уокър и те събраха над 100 000 долара за благотворителната организация на Пол Уокър Reach Out WorldWide. ROWW е организация за подпомагане при бедствия, която има за цел да помогне на хората по целия свят, когато настъпи природно бедствие.

6. Той не е просто талантлив актьор

6 причини, поради които обожаваме Вин Дизел

Вин Дизел не е просто страхотен актьор - той бил доста гъвкав артист, когато бил по-млад. Може да се изненадате да разберете, че той е бил брейкдансър като тийнейджър. Но талантите му не спират дотук. Актьорът е и певец с доста хубав глас!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay