Необвързаните жени са най-щастливите!

Необвързаните жени са най-щастливите!

Без значение какво мислите за това, броят на необвързаните жени се увеличава. Не е ясно точно каква е причината за това. Може да се дължи на демографско неравенство или съвременният свят просто не им оставя никаква друга възможност. 

Решихме да вникнем по-дълбоко в тази тема и открихме, че необвързаните жени всъщност са най-щастливите и ето защо:

Оказва се, че жените полагат повече усилия във връзката.

Разбира се, това е много общо казано, но не би трябвало да е изненада, че жените влагат повече усилия в изграждането и поддържането на техните взаимоотношения.

Така че след определен момент те просто се уморяват от всичко това. Между 45-65 години приблизително 32% от жените и само 19% от мъжете са щастливи от това, че са необвързани.

Необвързаните жени са най-щастливите!

Да! След дълга връзка е много отпускащо и релаксиращо да бъдеш сам. Жените започват да се грижат само за себе си без стрес и без да се чувстват виновни. Те могат да отидат на дълго пътуване или просто да започнат уроци по танго. 61% от неомъжените жени във Великобритания твърдят, че са доволни от статуса на връзката си.

Без повече семейни задължения! Без да е необходимо да готвите. Можете просто да си поръчате храна и да сте супер щастливи.

Любовта просто престава да бъде център на вселената. Нека просто кажем, че необвързаните жени откриват за себе си друг вид любов.

Също така често се случва жена да се разведе след като има деца. В този случай любовта й е съсредоточена върху детето и буквално няма място за нов човек.

Сигурни сме, че имате и приятели, които са били необвързани в продължение на 1-3 години. Проучването показа, че в днешно време това не е рядкост! 75% от неомъжените жени не са търсили връзка през изминалата година. 

Необвързаните жени са най-щастливите!

Да, всеки търси истинска любов, но колкото по-дълго оставате извън отношенията, толкова повече разбирате, че сте способни да правите всичко сами. И нямате нужда от човек до себе си, само защото се страхувате да сте сами.
Жените чакат истински, силни чувства и прекарват цялото си свободно време за развитие на себе си. И това им носи много радост и увереност!

Мъжете пък се чувстват по-добре във взаимоотношенията! Докато жените предпочитат да имат алтернативни социални контакти, мъжете най-вече разчитат на партньорката или съпругата си. Така че не е изненада, че жените могат лесно да разрешат всякакви проблеми, като просто помолят някой друг за помощ. И ако една жена е сама, тя обикновено има повече приятели, докато мъжете са по-малко активни в разширяването на социалните си контакти.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

26 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay