Любовна астрология: Предимствата и недостатъците на всяка зодия (Втора част)

Какви са плюсовете и минусите на останалата част от зодиака?

Любовна астрология: Предимствата и недостатъците на всяка зодия (Втора част)

Ето я и втората част от материала за плюсовете и минусите на всяка зодия, когато стане въпрос за срещи, любов и интимни отношения. Разберете дали останалата част от зодиака съвпада с вашите лични впечатления, или пък няма да научите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще.

Везни

Плюсове: Везните са най-добрите целувачи в зодиака, а вие трябва да знаете, че звездите не лъжат. Те са страхотни във флиртовете и могат да ви накарат да се чувствате привлекателни и желани.

Недостатъци: Те мразят конфликти, така че вместо да се разделят с вас лице в лице, ще изчезнат като призрак. Везните понякога са много дразнещи и определено стават досадни.

Скорпион

Плюсове: Когато се свържете със скорпион, всичко е на много дълбоко ниво - сексуално и емоционално. Те са много страстни и подхождат към всичко с голямо желание.

Недостатъци: Скорпионите могат да са много интензивни, което в един момент може да достигне заплашителни размери. Понякога мелодраматизират и създават напрежение.

Стрелец

Плюсове: Стрелците са наистина забавни, смешни и оптимистични. Винаги са готови за нови преживявания и те обичат да се срещат с нови хора.

Недостатъци: Понякога се вълнуват прекалено за глупости, друг път не могат да бъдат ангажирани с нищо. Почти постоянно изпращат смесени сигнали, които винаги объркват човека до тях.

Козирог

Плюсове: Козирозите са надеждни и лоялни. Те няма да чакат специален повод, за да ви накарат да се чувствате специални. Винаги ще получавате цветя и подаръци без причина.

Недостатъци: Те могат да бъдат наистина контролиращи. Може би ще имате усещането, че ви задушават. Добри манипулатори са, а вие дори няма да забележите.

Водолей

Плюсове: Един водолей ще ви изненада със своя постоянен поток от уникални мисли. Те са винаги за новите неща, независимо дали това е нов ресторант или клуб. Без абсолютно никакъв проблем може да бъдете себе си пред воделей.

Недостатъци: Понякога водолеите са твърде много в мислите си, а не в сърцето си. Емоциите не са любимата им част. Могат да бъдат агресивни, ако попаднат в ситуация, в която не знаят как да постъпят.

Риби

Плюсове: Рибите напълно ще разберат вашата чувствителност. Те ще ви накарат да се смеете и определено няма да ви бъдат само гадже, но и най-добър приятел.

Недостатъци: Те могат да бъдат ултра чувствителни, затваряйки се в себе си. Няма да успеете да разберете какъв е проблемът, защото те няма да споделят защо са наранени и ядосани. А така се получават огромни недоразумения.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay