Месечен хороскоп за октомври 2022

Месечен хороскоп за октомври 2022

Сезонът на Везните бележи средата на нашата астрологична година. Вижте докъде сте стигнали и колко много сте постигнали! Трудно е да се повярва, но сякаш съперничеството с шест ретроградни планети в небето наведнъж не беше достатъчно драматично, октомврийската астрология е най-драматичната за 2022 г. С Меркурий, Сатурн и Плутон всички станции са директни, Юпитер отново навлиза в отвъдния свят на Риби, зимата започва сезонът на затъмненията и планетата на действие Марс ще бъде ретроградна в Близнаци. Време е за тежка въздишка!

Ето кои са важните дати през този месец: 

2 октомври: Ретроградният Меркурий завършва

9 октомври: Пълнолуние в Овен

23 октомври: Слънце и Венера влизат в Скорпион

25 октомври: Слънчево затъмнение на Новолуние в Скорпион

27 октомври: Юпитер влиза в Риби

30 октомври: Ретрограден Марс започва в Близнаци

Месецът започна с истинска космическа благословия на 1 октомври с Венера във Везни и Юпитер в Овен. Венера и Юпитер са известни като двата бенефика в небето, което означава, че са склонни да доставят късмет и благословия на всички. Докато се обединяват, оптимизмът изобилства и ние сме по-заинтересовани от общуването. На следващия ден – пристига новината, която всички чакаха – ретрограден Меркурий най-накрая приключи, тъй като станциите на Меркурий се насочват в Дева! Недоразуменията започват да се изясняват и прахта ще започне да се утаява от целия хаос.

Овен

Това е голям месец за вас, Овен. Има две основни събития, които да вземете под внимание за вашия знак. Първо, това е вашият месец на пълнолуние, така че на 9 октомври очаквайте да се почувствате супер мощни и интроспективни с цялата тази лунна енергия. Второ, Юпитер (планетата на експанзията), която беше във вашия знак през последните няколко месеца, преминава към Риби. Всички големи идеи, върху които сте обмисляли е време да се случат. Уверете се, че не пренатоварвате този месец. Поемането на риск може да изисква допълнителна грижа за "себе си", така че не забравяйте да се запасите с всичко, което ви кара да се чувствате добре.

Телец

Венера подчертава ежедневието ви този месец, така че отделете време, за да разберете какво работи за вас. Отделете малко време, за да се върнете към рутините си. Възможно е в момента да не сте на вълна кариера, но в това няма нищо лошо. Просто се уверете, че извършвате дейности извън офиса, които ви изпълват. Когато пълнолунието се премести в Овен на 9 октомври, може да почувствате желание да се оттеглите. Това пълнолуние е страстно и интензивно, така че ще ви бъде от полза да се отървете от сметките и домашните раздразнения за ден-два. Отделете време да се подмладите и ще оцените живота си и ще намерите повече удоволствие в него, когато се върнете.

Близнаци

Светлината на прожекторите е върху вас и вашите мечти този месец, Близнаци, така че се пригответе! Време е да разберете какво ви е писано да правите в живота. Не се паникьосвайте - астрологията е на ваша страна.
Сезонът на Скорпиона на 23-ти ще донесе подновено чувство на страст към ежедневните ви дела. Всички стари навици или рутини, които са вашето нещо, ще излязат направо през прозореца, за да направят място за новия клас по керамика, който обичате, или онзи книжен клуб, към който сте се присъединили. С пълна социална чаша ще бъдете готови да поемете света и хубаво нещо! Слънчевото затъмнение на 24-ти може просто да хвърли нова и вълнуваща възможност в скута ви.

Рак

Този месец е свързан изцяло с вашата кариера и къде се намирате в света. Балансът (все пак е сезонът на Везните) между вашия вътрешен и външен свят се подчертава и сега е моментът да споделите своите тъмни черти с хората, които наистина ви обичат. Отпразнувайте вашето истинско аз и точните хора ще видят какъв дар сте, дори на работното място. Когато Венера се премести в Скорпион към края на октомври, тя удря част от къщата ви, която подчертава вашето пространство. Чувствайте се свободни да украсите или да изпробвате този проект на Pinterest "Направи си сам". Важно е да направите крачка от колелото на живота на хамстера и просто да се наслаждавате на текущата си ситуация от време на време.

Лъв

Ще се чувствате супер социални този месец. Избухвате с нови мнения, които сте сигурни, че светът трябва да чуе, така че излезте и кажете мнението си. Разговорите може да станат малко разгорещени, но вие сте огнен знак.
Когато пълнолунието в Овен настъпи на 9-ти, то се приземява във вашия дом на пътуване, така че ако можете, излезте от града. Ако не можете да пътувате далеч, можете поне да разгледате собствения си град. На 23-ти, когато Слънцето и Венера се преместят в Скорпион, може да ви се прииска да направите малко есенно почистване около дома си. Време е да боядисате своя скрин. Какъвто и да е проектът, ще се почувствате спокойни и готови да поемете следващия месец с малко освежаване на дома.

Дева

Девата се управлява от Меркурий, който върви директно във вашия знак на 2-ри. Това е като астрологичен ритник за да постигнете целите си и в общи линии да свършите с глупостите! Имате цели 10 дни с тази енергия, така че се възползвайте максимално от нея: Поискайте повишение! Започнете следващия си страхотен арт проект! С енергията на Меркурий зад себе си, сякаш не можете да се провалите. След това, на 9-ти, пълнолунието в Овен е идеалното време да излезете и да се срещнете с нови хора, тъй като ще се почувствате готови да споделите себе си със света. В сезона на Скорпионите на 23-ти ще бъдете допълнително вдъхновени да се завърнете към полузавършен арт проект. Независимо дали става въпрос за маслената картина в гардероба ви или онова наполовина написано стихотворение в дневника ви, отделете малко време, за да оставите креативността да потече.

Везни

Оставете добрите моменти да се завъртят, докато се потапяте в положителната енергия от вашия роден месец, Везни. Може да забележите, че хората отварят врати за вас надясно и наляво, така че се насладете на сладостта да бъдете звездата на шоуто до края на сезона на Везни! Пълнолунието в Овен на 9-ти ще отвори линиите за комуникация във вашите взаимоотношения, така че ако имате нещо, което сте избягвали да споделите с любимите си хора... сега е моментът се изкажете. През последната седмица на месеца, когато Слънцето се премести в Скорпион, може да откриете, че се замисляте за финансите си. Изплатете всички неизплатени дългове и се подгответе за успех през тази нова година от живота си.

Скорпион

Ако сте октомврийски Скорпион, честит рожден ден! Енергията за последната седмица от сезона на Везните е извън класациите за вас, така че не забравяйте да я изразходите. Уверете се, че получавате това, от което се нуждаете, преди наистина да влезете в силата си, когато сезонът ви започва на 23-ти. Новолунието в Скорпион и последващото слънчево затъмнение е страхотно време да направите големи промени. На 30-ти вашата традиционна управляваща планета Марс (която управлява нашия стремеж и амбиция) се премества в Близнаци. Това може да означава, че на бюрото ви ще се появи интересно предложение и не сте сигурни кой път да поемете. Претеглете разумно решението си.

Стрелец

Този месец е изпълнен с купонджийско настроение. Пълнолунието в Овен се приземява точно във вашия дом на романтиката. Това е страхотно време да се покажете. Никога не знаете кой ви гледа. По-късно, на 25-ти, слънчевото затъмнение в Скорпион ви готви нови изненади, малко преди вашия рожден ден. Така че между откриването на галерии и брънчовете за рождени дни, не забравяйте да отделите малко време насаме със себе си, за да помислите и да се откажете от всичко, което не искате да носите през следващата година!

Козирог

Козирог, не се шокирайте, ако прекарвате много време у дома този месец, защото точно това е уютната атмосфера, която звездите създават за вас. Пълнолунието в Овен на 9-ти се приземява във вашия дом, така че ще мислите както за голямата, така и за малката картина по отношение на това къде живеете. Това е чудесен месец да преосмислите мястото, на което живеете. Вашият град кара ли ви да се чувствате комфортно и безопасно? Вдъхновява ли ви? Помислете върху това и започнете да правите необходимите промени.
Вероятно ще има много социални изисквания към вас този месец, но не се увличайте от тях. Съсредоточете се върху това, което ви кара да се чувствате подмладени и щастливи.

Водолей

Последните няколко месеца бяха свързани с кариерата ви. Това продължава в началото на месеца, но идва сезонът на Скорпионите на 23-ти, така че се пригответе за промяна. Сатурн, планетата, която ви управлява, излиза от ретроградност и се насочва към вашия знак, което ще бъде така необходимият тласък към следващата глава от живота ви. Останете здраво стъпили на целта си и на всички открития, които сте направили през последните няколко месеца, защото тази работа е на път да се отплати!

Риби

Пълнолунието набляга на вашите финанси този месец. На 9-ти, ще погледнете внимателно какво идва и какво излиза. Направете промените, от които се нуждаете, и не се страхувайте да поискате помощ.
Когато балансирате финансовия си свят, ще сте готови да продължите напред в много други области. Запомнете - всичко зависи от вас!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay