Странни неща, които двойките правят, когато никой не ги гледа

Странни неща, които двойките правят, когато никой не ги гледа

Колкото и да не ви се вярва, дори най-перфектните двойки, които виждате в социалните мрежи, имат своите странности, които показват, когато никой не ги гледа, най-често зад вратите на техния дом.

И през последните седмици, когато много двойки са затворени вкъщи заради обявеното извънредно положение, тези странни навици са още по-видими от обикновено. Но да не забравяме, че те са онези малки моменти, които сближават двамата влюбени и правят връзката им уникална.

Помолихме няколко момичета и момчета да ни споделят своите преживявания с половинката. Ето какво ни казаха те.

"Съпругът ми и аз имаме навика да си държим ръцете в гащите. Разбира се, в своите, не в тези на другия. В стил Ал Бънди, сещате ли се? Гледаме филми и си почиваме. Правим го единствено когато децата си легнат, все пак трябва да им даваме добър пример", Славина П.

"Върху гърба си мъжът ми има малки пъпчици и аз обожавам да му ги стискам. Той е такова бебе, защото въпреки че е огромен мъж, е много чувствителен. Но той знае, че аз обичам да се занимавам и затова ми позволява да се разправям с тях", Петя Р.

"С партньора ми често обсъждаме каква изненада сме оставили в тоалетната сутрин. Неговата консистенция, размер, цвят… Не бих обсъждала такива подробности с никого другиго. Обичам го твърде много", Радослава М.

"Откакто годинките ми напреднаха и качих няколко излишни килца, не успявам да си изрежа ноктите на всички пръсти на краката. Така че се налага съпругата ми да довърши започнатото от мен. Убеден съм, че изобщо не й се занимава с моите нокти, но нали ме обича, няма как да ми откаже", Никола Д.

"С приятеля ми нямаме проблеми с гадостите. Когато започнахме да се срещаме, пръцнах пред него, за да проверя дали би издържал на подобни странности от моя страна. Тринадесет години по-късно си махаме врасналите косми и пъпките на всевъзможни места по тялото", Таня Ат.

"Говорим бебешки с кучето ни Алекс. Толкова сме добри, че днес сякаш имаме свой собствен таен език. Няколко пъти ни се е случвало да ни се присмеят в парка, но какво да се прави, навик ни е", Пламена Ст.

"Забавното в нашето семейство е, че съпругът ми успява едновременно да прави масаж и на кучето, и на мен. Това е семейна традиция. Той обожава да го прави, а ние изобщо нямаме против. Така че всяка вечер очаквам с нетърпение масажа си", Красимира М.

"Със съпруга ми имаме песен за всяка ситуация от ежедневието ни – за къпането в банята, за лягането, за когато излизаме навън. И всеки път добавяме и още, и още текст. Веднъж съседите ни чуха, потънахме от срам", Марина К.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay