Дневен хороскоп за неделя, 12 октомври 2014

Какво ли ви очаква днес според подредбата на звездите...

Дневен хороскоп за неделя, 12 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен

Днес е идеалният ден да захвърлите всичко на заден план и да се посветите изцяло на себе си. Бъдете импулсивни - качете се на колата и потеглете в непозната посока или пък изненадайте любимия човек с нетипично романтично преживяване.

Телец
Очаква ви тежка седмица, затова днес е време да подредите мислите в главата си, а защо не и да отметнете някоя и друга задача в аванс.

Близнаци
Покажете на любимия човек колко много държите на него. Направете нещо импулсивно и нетипично, за да го зарадвате - потеглете на романтично пътуване или организирайте някаква друга неочаквана изненада.

Рак
Имате чувството, че всичко е сякаш обърнато с главата надолу. Вземете се в ръце и въведете ред в бъркотията около вас, за да започнете идната седмица удовлетворени и "на чисто".

Лъв
Не забравяйте, че няма неотложна работа. Следвайте тази максима и помнете, че не всичко зависи от вас и в крайна сметка не може да "огреете" навсякъде. Вместо това посветете малко време на самите себе си.

Дева
"Приятел в нужда се познава." Именно в ролята на приятеля ще се озовете днес за ваш близък човек, който има нужда от подкрепата ви.

Везни
Не е зле днес да отхвърлите малко от многото натрупала ви се работа, нищо че е неделя. В противен случай рискувате още повече да затънете в неизпълнени задължения.

Скорпион
Бъдете твърди и не се поддавайте на емоциите си. За съжаление понякога човек трябва да постъпва така, както е редно, а не така, както самият той смята за добре. 

Стрелец
Днес определено е ден за почивка! Посветете неделния ден на любимо занимание или на близък човек, с когото отдавна отлагате да се видите. 

Козирог
Време е да се върнете в реалността и да помислите какво трябва да направите, за да подобрите положението си - както в професионален, така и в личен план. Опитайте се да слушате разума, а не емоциите си.

Водолей
Починете си, както само вие си знаете - прекарайте деня по пижама, поглезете се с нещо сладко и нахранете сетивата си като посетите концерт, театър или пък изложба. Изборът звездите оставят на вашия собствен вкус.

Риби
Денят е идеален за разходка сред природата или (не)планирано пътуване. Времето също е на ваша страна, така че смело затръшнете вратата зад себе си и му се насладете изцяло.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay