Всичко, което трябва да знаете за мъжа Рак

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Рак

Кое е най-важното, което искаме да знаем за един мъж, когато започнем да се срещаме с него? Зодията - разбира се!

Познаването на зодиакалния знак на потенциалния партньор наистина може да помогне за разбирането на поведението му. Астрологията ни помага да се запознаем сличностните черти, неприятностите и дори моделите на запознанства. Забавно и информативно е да разберете неговия знак и да видите каква съвместимост имате с неговия.

Ако се срещате с някого или просто си фантазирате за мъж Рак, със сигурност има много неща, които трябва да знаете. Те са чувствителни, сладки и си падат малко лепки… дано обичате да се гушкате!

Ако вашето момче е родено между 21 юни и 22 юли, не търсете повече! Вижте изчерпателното ръководство за навигация в него.

Рожден ден: 21 юни до 22 юли

Модалност: Кардинален знак

Елемент: Воден знак

Управляваща планета: Луната

Ключови думи: Емоционален, защитен, интуитивен, сантиментален, сладък, чувствителен, романтичен, нуждаещ се, сърдит, домашен, мрачен, срамежлив

Най-добри черти: грижовен, чувствителен, емпатичен, сладък, грижовен, отдаден, романтичен

Най-лошите черти: Прилепчиви, нуждаещи се, пасивно-агресивни, заседнали в пътищата си

Известни мъже Рак : Даниел Радклиф, Том Ханкс, Джейдън Смит, Пост Малоун, Ник Оферман, Майло Вентимилия, Джейкъб Елорди, Крис Прат, Уил Ферел, Том Круз, Илон Мъск, Кевин Харт, Кевин Бейкън, Люк Браян, Вин Дизел, Харисън Форд, Форест Уитакър, Бенедикт Къмбърбач, сър Патрик Стюарт, Пост Малоун, Лари Дейвид, Ник Оферман, Ангъс Клауд

Най-добрите качества на Рака

Едно нещо можете да кажете за Рака: Той е във връзка с чувствата си. Сериозно, той е един от най-чувствителните, грижовни хора, които някога ще срещнете. Той е пухкав, романтичен и иска да се обвърже и вероятно дори да има семейство.

Най-лошите му качества

Ако не усещате романтичната природа на Рака, вероятно ще ви се стори... лепка. Той има добри намерения, но понякога не разбира, че хората имат нужда от лично пространство. Също така, Ракът е склонен да бъде домошар, което може да е страхотно, но също така означава, че ако искате да отидете на бар с приятели, той вероятно би предпочел да си остане вкъщи. И накрая, конфронтацията не е силната му страна, което означава, че може да бъде малко пасивно-агресивен.

С кои зодии си подхожда

Когато става въпрос за перфектна комбинация за Рак, Скорпионът лесно получава титлата. Двата водни знака споделят емоционална съвместимост и сходни ценности за сигурност, доверие и ангажираност. По същия начин Ракът вибрира еднакво с водния знак Риби.

Телецът е друг страхотен партньор за Рака - и двамата са плавни и лоялни и обичат да им е удобно и уютно. Любимият знак на Луната е Рак, но вторият ѝ любим е Телец, така че те също споделят тази лунна връзка. Земният знак Дева също е страхотен партньор - трудолюбивите Деви дават приоритет на връзката си. И накрая, Ракът има специална химия с Козирог, неговата буквална противоположност в зодиака.

Разбира се, колегите Раци също са чудесен партньор за Рака. Те се разбират перфектно!

Секс с мъж Рак

Нека просто кажем, че сексът с Рак винаги ще се усеща като интимна връзка. Тяхната интуитивна природа осигурява задоволително време между чаршафите. Те са естествено романтични – представете си масажи, продължителен зрителен контакт, едночасова любовна игра и разбира се, дори розови листенца. Те са толкова свързани с вас, че на практика могат да четат мислите ви. Раците са най-гушкавите хора, с които някога ще излизате.

Мъжете Рак намират удоволствие в изпълнението на всяко ваше желание, благодарение на своята изключителна чувственост и раздаваща природа. Да, те са отлични в оралната любов.  Има причина символът на техния знак да изглежда като 69! Те също така обичат да чуват колко са страхотни в леглото , колко са привлекателни, колко са сладки и т.н. - като цяло не пестете комплиментите.

Връзка с мъж Рак

Ракът иска да превърти бързо напред през първоначалната фаза и да премине направо към обвързване. Те наистина процъфтяват, когато могат да бъдат свързани с партньор и знаят, че чувствата им са реципрочни. Те са надеждни, отдадени и готови да положат труд.

Подарък за мъж Рак

Не се налага да спестявате за най-новия модел iPhone. Мъжът Рак иска подарък от СЪРЦЕ. Напишете му стихотворение за това колко много го обичате! Изпечете любимите му сладки! Раците оценяват, когато вложите малко мисъл подаръка. Мислете за това като за възможност да му покажете, че наистина го познавате и държите на него. Може да е любимата му бутилка вино, книгата, която е споменал, че иска да прочете или планиране на романтично бягство през уикенда за двама ви. Няма нищо, което един Рак да иска повече от малко качествено прекарано време със своята дама!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay