Какво е Сигма мъж и как да го разпознаете?

Какво е Сигма мъж и как да го разпознаете?

Често срещате думата "алфа мъжкar", но чували ли сте някога за термина "сигма мъж?"

Най-популярни с названието "вълк единак", сигма мъжете обикновено се смятат за по-мълчаливата и мистериозна версия на типичния алфа мъжкар. Те са от вида момчета, които предпочитат да са в собствената си компания, отколкото в група. Нещо повече, те правят нещата само според собствените си условия и отказват да се съобразят с властта или изискванията на света.

Сигма мъжът се счита за типа личност с по-големи шансове да предизвика доминацията на алфа мъжкаря и действително да спечели. Въпреки това, те обикновено просто биха предпочели да си гледат работата далеч от светлината на прожекторите.

Какво е Сигма мъж и как да го разпознаете?

Мъжете Сигма се считат за най-редките от всички шест мъжки личности. Може би най-логичното обяснение за това е, че сигма личността е пълна с противоречия. Като се има предвид тяхната целенасочена природа, те са склонни да се фокусират повече върху прекарването на времето си сами, отколкото в социална среда.

Изглеждат ли ви толкова познати тези черти? Чудите се дали вашият мъж притежава сигма мъжката личност?

Какво е Сигма мъж?

Сигма мъжът е една от шестте общоприети мъжки личности, наречени на буквите в гръцката азбука. Сигма мъжът е известен като интровертна версия на Алфа. Те са хитри, самоуверени, симпатични и благоразумни. Легендарният наемен убиец Джон Уик, изигран от любимия ни актьор Киану Рийвс, е най-доброто определение за сигма мъжка личност.

Кои са отличителните им черти?

1. Индивидуалност

Един сигма мъж рядко би се съобразил с изискванията на света. Те предпочитат самостоятелно да вървят по собствения си път. Следването на структури и традиционни концепции не ги интересуват и те винаги биха създали система, която идеално пасва на тяхната личност. Тяхната креативност и увереност им позволяват да бъдат личности, които са насочени към постигане на целите си въпреки всякакви трудности. Момчетата със сигма мъжки характер не се страхуват да заемат място и да изградят нещо за себе си, вместо да работят за хората.

2. Самодостатъчност

Ако има списък с неща, без които сигма мъжете могат да живеят, това несъмнено е компанията на други хора и утвърждаването. Мъжете Сигма са известни със своята емоционална независимост и самодостатъчност, оттук и репутацията на вълк единак. Просто казано, сигма мъжете не се нуждаят от социален кръг, за да бъдат себе си. Те не са от тези, които се хвалят с постиженията си онлайн. Те не копнеят за признанието на други хора за тяхната упорита работа или необходимостта да зависят от други хора за своето емоционално благополучие. Докато сигма мъжете имат покрити основни нужди, те няма да имат нужда от много в живота.

3. Практичност

Сигма мъжете знаят какво искат от живота, поради което е по-лесно да дадат приоритет на себе си пред другите хора. Имайте предвид, че това не е егоизъм, а нещо повече, просто е практично. Като пример, сигма мъж никога няма да се облича по определен начин, за да впечатли някого, за сметка на собствения си комфорт. Най-общо казано, практичността на мъжете сигма ги кара да основават решенията си на личните си предпочитания, а не на мнението на други хора.

4. Част от тълпата

Страхът да бъдат в светлината на прожекторите е част от интровертната природа на сигма мъжа. Те предпочитат просто да работят във фонов режим, отколкото широката общественост да знае за всичко, което правят. Мъжете Сигма предпочитат да живеят живота си в тишина и да пестят енергията си за нещо по-продуктивно и важно, вместо да харчат енергията си за безсмислени разговори и дейности.

5. Критично мислене

Сигма мъжете винаги отделят време за обработка на цялата информация, преди да стигнат до крайно решение. Това може да се отдаде на факта, че са в собствената си компания. Мъжете Сигма осъзнават, че непременно допускат грешки, но практикуването на интроспекция и съзерцание, преди да предприемат каквото и да е действие, би намалило шансовете им. Те също така са склонни към саморефлексия, за да осъзнаят по-добре личните си силни и слаби страни.

Какво е Сигма мъж и как да го разпознаете?

6. Социална гъвкавост

Въпреки че са интроверти, сигма мъжете все още могат да се слеят добре с тълпата. Те притежават някои от чертите на алфа мъжките и могат много да приличат на тях, ако пожелаят. Тази черта ги прави добри кандидати за лидерски и управленски позиции. Въпреки че могат да бъдат тихи и мистериозни, те също могат да бъдат компетентни лидери, безшумно работещи на заден план минус егото на Алфа мъжкар.

7. Харизма

Това може да е в противоречие с тяхната репутация на вълк единак, но мъжете Сигма са естествено харизматични и привлекателни за противоположния пол. Нещо в тяхната тиха и мистериозна страна улеснява хората да бъдат привлечени от тях.

Кои зодиакални знаци са Сигма мъже?

Мъжът Сигма е много подобен на вълк единак, който обикновено е далеч от глутницата. Що се отнася до зодиакалните знаци, може да ви е трудно да намерите идеалното съвпадение за този тип мъжка личност. Въпреки това, двета зодии, които се доближават до характеристиките на Сигма мъж са Скорпиони и Козирози.

Скорпионите, подобно на сигма мъжете, не обичат социалните среди. Те също така не се съобразяват лесно с властта. Те са самоуверени личности не от арогантност, а по-скоро от истинско задоволство с всичко, което имат в живота.

Козирозите са естествено независими, като вълци единаци. Подобно на сигма мъжете, те са наясно с потенциала си, но предпочитат да работят на заден план. Независимо дали признават или не какво правят, те биха избрали да подадат ръка за помощ на тези, които се нуждаят от нея.

Други зодиакални знаци, които притежават някои от чертите на сигма мъжката личност, са Лъв и Стрелец, като самоувереност. Те обаче се смятат за по-близки до алфа мъжките.

Какъв в Сигма мъжът във връка?

Мъжът Сигма запазва старомодна перспектива, когато става въпрос за романтични връзки. Той също така може да не дава гласност на чувствата си, било то любов или похот. Той предпочита нещата да идват естествено при него.


 

 


3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay