Защо жените харесват по-възрастни мъже

Защо жените харесват по-възрастни мъже

Изглежда, че има доста жени, които искат да прекарат живота си с много по-възрастни мъже. Има и доста хора, които не приемат голямата разлика във възрастта и не гледат с добри очи на този тип жени. Това се случва, защото те не осъзнават, че има невероятни причини, поради които жените са привлечени от по-възрастни мъже...

Ето някои от тях:

1. Те са по-зрели

Общоизвестно е, че жените порастват и помъдряват по-рано от мъжете. Ето защо по-младите момчета, които обикновено са на възраст, в която все още искат да опитат различни неща и да изследват света преди да влязат в сериозна връзка, просто не са правилните партньори за тях.

Възрастните мъже могат да изглеждат по-надеждни и привлекателни за жените, които са готови за по-дълбоки ангажименти и семейство. Защото тези мъже са преминали дивата фаза и искат да се установят.

2. Те знаят повече неща

Всички сме чували, че с възрастта идва мъдростта. Проучванията показват, че по-възрастните мъже са по-интелигентни от по-младите. И възможната причина е техният по-голям жизнен опит.

Жените потвърждават това заключение. Те са сигурни, че по-възрастните мъже са преживели много неща, които ефективно са ги научили на различни уроци. 

3. Те знаят какво искат

Друга ценна черта, която някои жени подчертават, е, че по-възрастните мъже имат по-малко бъркотия в живота си - а това означава стабилност. Те знаят точно какво искат, как да го получат и колко смислено е то. Ето защо тези мъже не играят игрички и нямат никакви задръжки.

4. Те са по-стабилни финансово

Повечето жени наистина искат да бъдат финансово сигурни. Защото когато създавате семейство, трябва да сте сигурни, че вашият мъж има достатъчно пари, за да осигури подкрепата, от която се нуждаете вие и вашите деца. И това е мястото, където по-възрастните мъже обикновено са напред в играта.

По-младите мъже все още трябва да развиват себе си и своята кариера. Търсят финансови възможности, а семейството не е нещо, за което те се интересуват.

Защо жените харесват по-възрастни мъже

5. Помагат с домакинската работа

Жените се нуждаят от помощ с домашните си задължения и изглежда, че по-възрастните мъже имат по-малко предубеждения, когато става въпрос за това. По-възрастните мъже не твърдят, че домакинските задължения са женска работа.

6. Знаят как да се държат с една жена

Това един мъж да е бил с много жени преди вас изобщо не е лошо. Отношенията с много жени помагат на по-възрастните мъже да осъзнаят как трябва да се отнасят с една жена.

Знаят как да избягват и разрешават проблемите във връзката, тъй като вече са се сблъсквали с доста такива.

7. Харизматични са

Възрастните мъже имат уникална привлекателност, която предизвиква нещо при жените. На първо място, това е техния външен вид. Те също имат свой собствен начин на представяне, а жените харесват начина, по който действат, смеят се и се държат. Те се открояват благодарение на уникалното си чувство за стил, защото обикновено не следват модните тенденции.

8. Осигуряват чувство на сигурност

Всъщност сигурността е една от основните нужди на жените. И какво може да направи жените сигурни и спокойни в ежедневието? Точно така, мъжете!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay