ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Има значение къде избирате да прекарвате времето си за сън

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

За почти всеки човек спалнята е любимото кътче в дома. Тя е нашето тайно убежище от света, където винаги можем да останем насаме със себе си, необезпокоявани от проблемите на външния свят. Леглото пък несъмнено е най-обичаната мебел в къщата. Защото то ни осигурява ефективна почивка в края на всеки изтощителен, тъжен или щастлив и весел ден.

Изборът на креват, в който прекарваме немалка част от денонощието, разкрива много характерни черти на нашата личност. Може и да ви се стори странно, но това върху каква постеля избирате да спите, очевидно е решение, продиктувано от вътрешния ви глас, съответно - от личностите ви характеристики.

Ако ви е удобно да спите на единично легло, то значи обичате да имате свое лично пространство, а ако се чувствате комфортно на голяма спалня, то не се страхувате от самотата. Вижте какъв тип човек сте в зависимост от леглото, на което спите.

Легло тип "канапе”

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Ако спите на диван, който се разтяга, най-вероятно не се взимате твърде насериозно и все още не сте открили пътя, по който искате да поемете. Обичате свободата и в голяма част от случаите проявявате прекалена безотговорност. Не понасяте някой да ви казва какво да правите или да ви дава своите напътствия за живота.

Срещате трудности при справянето с проблемите си, но нехайството ви ви лишава от гузна съвест. Спестовността не е най-силното ви качество и вярвате в убеждението, че човек може да живее добре и с малкото, което притежава, без дори да се опитвате да постигнете по-значими неща в живота си. Вие сте против всякакви прояви на власт и демонстрация на големи финансови възможности.

Двуетажно легло

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Вероятно още го пазите от детските си години или пък сте се сдобили с такова, защото не искате да напускате този светъл период от живота си. Във вас все още живее лъчезарното хлапе, което не се страхува от предизвикателства, а това може да бъде само положителна черта. Все още не сте готови за сериозно обвързване и създаване на семейство - искате да живеете в безгрижните години възможно най-дълго.

Неоправено легло

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Ако сте свикнали да излизате от вкъщи, без да оправяте леглото си, независимо какъв тип е то, то най-вероятно вие сте нощна птица, която рядко се прибира у дома. Смятате, че щом вечерта отново ще си легнете, няма смисъл да губите време в подреждане. Животът ви е забързан, а спалнята ви вероятно прилича на тъмница, в която не допускате никаква дневна светлина просто защото по цял ден ви отсъствате от вкъщи. Това не означава, че не сте подредени, а че намирате повече смисъл в преживяванията, които могат да се случат навън, отколкото в прекараното в подреждане време.

Единично легло

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Вие обичате усамотението, но се страхувате от самотата. Затова не можете да се решите да си вземете голяма спалня - в огромното легло бихте се чувствали ужасно самотни. Вашият креват е вашето убежище. Вие знаете как да се справяте с ежедневните битки, които срещате по пътя си. Организирани сте и обичате реда у дома.

Голяма спалня

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Вие сте човек, който изобщо не се страхува от самотата. Дори да не споделяте двойното си легло с някой друг, това ни най-малко не ви притеснява. Независима личност сте и се грижите сами за всеки един аспект от живота си. Можете да бъдете особено властни, що се отнася до кариерата ви, която може да бъде описана само с една дума и тя е "успех”. Работохоликът във вас изгражда силния ви характер, който доказва, че необвързаността не означава непременно самота.

Подредено легло

ТЕСТ: Какво казва за вас леглото, в което спите?

Не само подредено, а и претруфено с възглавници! Ако вие обичате да се грижите за кревата така, както за самите себе си, то може би сте прекалено педантични в не един аспект от живота си. Обичате чистотата и искате всеки елемент в дома ви да бъде на определеното му място. Бихте похарчили огромна сума за перфектната спалня, не правите никакъв компромис с комфорта у дома.  

За още интересни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay