Тест: Кои са силните черти на характера ви?

Открийте, като изберете една от следващите картинки

Тест: Кои са силните черти на характера ви?

Всеки си има свои предимства и недостатъци. За да определите своите най-силни черти, ви предлагаме следния тест, който е разработен от психолози. Кой знае, може и да откриете неподозирани до сега качества у себе си...

Това, което трябва да направите, е да погледнете колажа и да изберете само една от деветте картинки. Тя ще разкрие предимствата на характера ви - дали сте общителни или самовглъбени, обичате ли промените или мразите новите неща, на чувствата си ли залагате, или на емоциите?

Изберете картинката, която ви допада най-много, и вижте какъв е резултатът.

1. Динамичен, активен, общителен
Мразите еднообразието и не се страхувате да поемате отговорности и задължения само и само да избягате от него. Вие сте активна личност, която предпочита да е затрупана с ангажименти, отколкото да попадне в капана на скуката.

2. Прагматичен и надежден професионалист 
На вас може да се разчита. Това е причината да ви възлагат повече отговорности на работното място. Обичате да довършвате започнатото, никога не оставяте нещо незавършено по средата. Не се доверявате на съдбата или късмета, а само на собствените си усилия.

3. Разумен и добронамерен
Въпреки че за вас е лесно да си създавате приятелства, понякога имате нужда да се отделите от всичко и всички, да останете насаме със собствените си мисли. Чувството на самота ви е чуждо, вие винаги сте в хармония с околния свят.

4. Независим и директен
Ръководите се единствено от своите представи и убеждения. Сами чертаете и следвате житейския си път. Държите изключително много на свободата си и сте готови да я браните със зъби и нокти, ако някой се опита да ви я отнеме.

5. Уверен, чувствителен, аналитичен
Разпознавате това, което е наистина ценно. Идеалният живот според вас включва редица удоволствия и вие се опитвате да реализирате целия му потенциал. Ако не се справите, не се отказвате, а продължавате да опитвате, докато усилията ви не бъдат увенчани с успех.

6. Емоционален мечтател, романтичен 
Не гледате рационално на нещата, залагате предимно на чувствата си. Не разбирате хората, които живеят живота си съобразно логични доводи, а не се доверяват на вътрешния си усет. Вашата интуиция е особено добре развита.

7. Интроверт, самовглъбен 
Не харесвате празните приказки и предпочитате да говорите по същество. Оценявате времето, в което сте насаме със себе, и го предпочитате пред досадните разговори за запълване на времето. Не обичате да пилеете времето си в компания, която не ви е приятна.

8. Безгрижен оптимист 
Спонтанни сте, обичате промените и винаги търсите нови приключения. Винаги сте готови за изненади и се наслаждавате на всеки един момент. За вас може с пълна сила да се каже, че цените живота и се стараете да го живеете на макс.

9. Хармоничен, уравновесен
Вие сте земен и разумен човек. Хората, които обичате, се чувстват закриляни и сигурни около вас. Семейството е най-важното нещо в живота ви и сте готови на всичко, за да защитите близките си.

За още интересни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook.

8 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay