Защо в днешно време жените избират „бета“ мъже

Защо в днешно време жените избират „бета“ мъже

Ако все още търсите алфа мъжкари, може би е време да помислите отново. Вярвате или не, бета мъжете не са по-лоши - всъщност може да са дори по-добри. Оказва се, че бета мъжете завладяват все повече сърцата на жените.

1. Те са скромни господа

Бета мъжете не са плашещи, за разлика от доминиращите алфи. Последните са прекалено амбициозни и затова понякога са твърде напористи. Бета мъжете пък имат склонност да избягват конфликти. Ето защо винаги ще имате думата и ще бъдете чути. Освен това бета мъжете имат по-ниски нива на стрес от повечето алфа мъже, което е друга точка в тяхна полза. 

2. Бета мъжете вършат своя дял от домакинската работа

Бета мъжете никога не се мръщят при миене на съдове или пускане на прахосмукачка. Няма да го чуете да казва неща като: "Това не е мъжка работа." Ако види купчина пране, зарежда пералнята - толкова е просто. Така ще имате повече време за други неща, освен да вършите домакинска работа. Колко хубаво!

3. Те не са прекалено контролиращи 

За разлика от алфа мъжете, бета мъжете не се стремят да бъдат доминиращите в една връзка. Равенството е ключово, когато става въпрос за живот с бета мъж. Макар да ви звучи забавно да се срещате с алфа, имайте предвид, че те са ужасно егоистични.

4. Те са лоялни и подкрепящи

Бета мъжете не се опитват да постигнат най-високи резултати по "мачо скалата". Те обикновено са добри момчета - надеждни и винаги подкрепящи. Ето защо те са перфектни бащи. Бета мъжът може да даде пример за това как да уважаваме жените и да разрешаваме конфликти с думи, а не с юмруци.

5. Той няма да ви накара да седите у дома

Бета мъжът всъщност е чудесен избор за силна и независима жена. Ще се чувствате свободни да правите това, което ви харесва - да работите или да седите у дома. Бета мъжът няма нищо против да "носи хляба вкъщи", но няма нищо против и жената да го прави. Този тип момчета не се чувстват застрашени, ако сте по-успешни. Истинската бета ще ви потупа по гърба и ще се насочи към кухнята, за да изпече торта.

6. Излизането с бета е забавно

Ако сравним алфа и бета, последните са по-добри спътници. Доминиращите мъже винаги трябва да се уверят, че са в центъра на вниманието. Това носи много проблеми, защото те не приемат добре отхвърлянето. Те започват да се опитват да доказват неща на хората и може да се държат грубо. За щастие, нищо подобно не се случва с бета. Тези момчета просто се забавляват и никога не се опитват да бъдат такива, каквито не са. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay