Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 6

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 6

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 6

Шестият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от JustBe. Трима от вас ще имат възможността да спечелят луксозни кутии JustBe MIX, BeRose пенливо плодово Розе и BeSecco пенливо бяло сухо вино. Те са истинско винено бижу, способно да направи всяко парти забележително!

Какво е празникът без хубави напитки? Пенливите вина на JustBe превръщат всяко събиране с близки хора в истинско събитие. Какъв по-добър повод да ги опитате, ако не бляскавата новогодишна вечер?

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и justbe_bulgaria в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които обичате да си казвате наздраве с чаша пенливо вино!

Кои всъщност са JustBe?

JustBe са премиум вина и коктейли, в рециклируема ALU бутилка с модерен дизайн и PULL-капачка. Напитките са без изкуствени добавки и съдържат натурални плодови екстракти. Те са душата на всяко парти и превръщат моментите ви в незабравими!

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят JustBe MIX,  BeRose пенливо плодово Розе и BeSecco пенливо бяло сухо вино - висококачествени пенливи вина и винени коктейли. 

Селекцията луксозни винени коктейли съдържат:

Награда 1:

JustBe MIX:

  • BeBerry - слънчев винен коктейл с боровинки, подходящ за събития на открито, музикални и театрални фестивали, за летни емоции и усмивки.

  • BeHugo - един от най-популярните аперитиви, с бъз, мента и лимон. Модерен и жив коктейл за парти на покрива - защо не!

  • BeRhubarb - истински хит сред винените коктейли. Комбинацията от ревен и ягоди го прави неустоим за отворени хора към здравословното хранене и активния начин на живот. 

  • BeSprizz - класически италиански винен аперитив, със средиземноморски полъх на сочни портокали, с лек тръпчив завършек. Лято в бутилка - за морско настроение, плажни удоволствия и приятни спомени от всяка ваканция.

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 6

Награда 2:

  • BeRose - полусухо висококачествено розе от грозде, отгледано под слънцето на Бардолино, Италия. За дами с изтънчен вкус към живота. За момичета, бързащи да опитат всичко ново и да го споделят с приятелите си. За момчета, които търсят оригинални идеи за своите гости и любими.

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 6

Награда 3:

BeSecco - бляскаво пенливо бяло вино от грозде, отгледано във Венето, Италия. За светски и модни събития, културни фестивали, носещо иновативност и лукс.

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 6

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay