Как да разберете, че сте намерили своята най-добра приятелка

Как да разберете, че сте намерили своята най-добра приятелка

От споделянето на ластички за коса до споделянето на болката от поредната раздяла, вие двете сте преминали през всичко заедно. И сега, докато едната на другия край на страната, това не променя нищо. Дори графикът ви за разговори, който е веднъж седмично, няма да повлияе на връзката, която споделяте.

Сега осъзнавате, че сте намерили своята приятелка сродна душа, но какво ви кара да сте сигурни?

Ето няколко признака:

Не е нужно да се прикривате пред нея. Не е нужно никога да захаросвате чувствата си или да скривате гнева си от нея. Казвате й веднага какво ви притеснява и тя ще разбере. Между вас няма тайни и вие наистина й показвате коя сте.

Другите не разбират вашите шеги. Хората ще останат изненадани, когато чуят как си говорите или прочетат ваш чат. Никой не е толкова странен като вас, колкото нея. Дори само с емотиконки, вие ще общувате пълноценно.

Тя ви носи щастие. Когато дори течният шоколад не може да ви развесели, тя може. И двете знаете какво да кажете и кога да го кажете, за да се почувствате по-добре. Виждали сте най-лошите страни в другата, но не сте се отказали една от друга.

Изолирате другите, когато сте заедно. Ако излизате с други приятели, те може би си мислят защо са решили да се присъединят към вашата компания? И двете си имате вътрешни шеги, спомени и дори и едни и същи любими песни. В действителност и двете просто се забавлявате и да накарате другите да го правят по същия начин не е вашето намерение.

Не изпитвате ревност една от друга. Нито една от двете не се чувства зле, когато другата излиза с приятели. Не ревнувате, когато тя откаже да се видите, за да прекара повече време с половинката си.

Не се срещате редовно. Пътувате заедно веднъж годишно и се виждате рядко, но и двете разбирате, че другата е заета. Но знаете, че въпреки че не се срещате редовно, не е и нужно, за да поддържате силната връзка по между ви.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay