За какво не трябва да говорите на първа среща

За какво не трябва да говорите на първа среща

Може би на всяка една от вас й се е случвало по време на първа среща човекът срещу вас да не спре да говори за бившата си. Ако някога сте попадали в подобна ситуация, в която срещата преминава от лошо към по-лошо, вероятно това няма нищо общо с ресторанта, в който сте избрали да хапвате, а всъщност всичко е заради нещата, за които сте говорили – малко или много неподходящи за момента. Ако ви предстои първа среща, не е нередно да планувате какво ще попитате другия, за да бъде нощта ви закачлива и забавна, вместо потискаща.

Не коментирайте бившите си партньори. Този, с когото вече не сте заедно, не трябва да ви попречи да имате отново личен живот. Не позволявайте миналото да помрачава бъдещето ви. Макар че е нормално все още да пазите спомените за него, не е нужно да му споменавате името и да коментирате на глас приятните спомени, които имате с него.

Не разнищвайте семейни проблеми. В реда на нещата е да имате проблеми в семейството, но първата среща не е времето и мястото да ги коментирате. Макар и да искате да сте честни с някого, с когото си се представяте във връзка, първите срещи трябва да бъдат забавни и да преминат леко.

Предпочитанията в леглото. Освен ако сте заинтересувана да прекарате една бурна нощ с човека, с когото сте на среща, в което всъщност няма нищо лошо, трябва да се въздържате да коментирате предпочитаните от вас пози в секса, имате ли вибратор или други играчки и други подобни лични теми. Оставете ги за по-късно.

Проблеми с финансите. Споделете, че финансовото ви състояние не е толкова добро в следващ етап на връзката си. Коментирането на този въпрос по време на първа среща би било неловко, особено когато дойде сметката.

Запазете засега в тайна пиянските си истории от миналото. Може те всъщност да са забавни, но не са подходящи за първа среща.

Евентуалното ви бъдеще заедно също не трябва да бъде засягано. Запознаване със семейството, брак и деца и т.н. са забранени теми по време на първа среща.

Честността винаги е задължителна, когато става въпрос за разговори с партньора за болести, предавани по полов път. Дори и сексът да се превърне в тема по време на срещата, не е необходимо да споделяте дали имате такъв проблем или не, докато не сте сигурни, че ще се стигне до секс.

Не говорете само за себе си. По време на първите срещи вие споделяте информация за себе си, но се уверете, че разговорът се води от двете страни. Трябва да научите кой е човекът отсреща, а не да прекарате цялото време в разговор за себе си.

Странните навици също са забранена тема. Освен ако човекът от среща не сподели за своите, най-добре си премълчете, че повръщате, когато сте нервни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay