По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Най-силна, най-вярна, най-ранима...

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Aстрологията разкрива много важни и същностни черти от характера на всяка една зодия. Някои качества несъмнено са по-изострени при представителите на един зодиакален знак, отколкото са при друг. Всички знаем например, че Овенът е Инатът на зодиите, а Раците по природа са нежни и чувствени.

Но имате ли идея коя зодия е най-вярна в любовта и коя, обратно, е доста коварна? Днес ще ви предоставим информация за това кои зодиакални символи в астрологията са натоварени с категорията "най” и за какво точно се отнася тя. Разберете…

Най-вярната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Когато заговорим за любов, несъмнено в разговора се намесва и темата за ревността. За някои хора двете понятия са напълно равнопоставени, а за други - взаимно изключващи се. В астрологичните среди обаче се говори, че зодиакалният знак, на когото може да се има най-голямо доверия в любовта, е Дева.

Когато имат връзка, Девите забравят за останалите представители на срещуположния пол. Те имат очи само за половинката си и за тях човек, който ревнува, обича. Често подлагат поведението на половинката си на съмнение, но в същото време никога не биха направили нищо, за да наранят чувствата на човека до себе си. Изневярата е забранена зона за тях.

Най-сексапилната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Освен най-инатливи, Овните притежават и други отличителни качества. Разбира се, всеки човек притежава своя индивидуална красота, но в категорията "сексапил” Овенът заема първото място. Представителите на тази зодия познават изкуството на прелъстяването и не се страхуват да го използват в своя полза. Сексапилът, който притежават, е изтънчен, и никога пошъл.

Най-потайната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Тук "статуетката” се пада на Козирога. Ако вие сте тази зодия, то със сигурност сте наясно с двойствената си природа - можете да бъдете център на вниманието, но има едно кътче в душата ви, която пазите ревниво от околните. Това е вашият вътрешен свят, тайните в който почти никога не излизат наяве. Не обичате да споделяте и смятате, че личните преживявания трябва да бъдат достояние единствено на притежателя им.

Най-силната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Това е Стрелец. През каквито и трудности да преминават Стрелците, тяхната борбена натура никога не им позволява да се откажат. За тях с пълна сила важи максимата "Падни девет пъти, изправи се десет!” Колкото и удари да им нанесе съдбата, те винаги намират сила да се усмихнат, да се борят и да продължат напред с гордо вдигната глава.

Най-отмъстителната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Скорпион… Той не таи злоба към никого, но притежава силно честолюбие. Който си позволи да го атакува или да си прави шеги с него, винаги си получава заслуженото. Скорпионът не остава нито едно лошо дело ненаказано и винаги е с една крачка пред своя противник.

Най-късметлийската зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Всеки може да завиди на късмета на Близнаците. Където и да отидат, с каквото и да се захванат, те сякаш са следвани по петите от слънчев лъч, който проправя пътя им напред. Положените усилия от тяхна страна винаги са увенчани с успех, а дори да срещнат трудности, те винаги успяват да се справят с тях с лекота.

Най-ранимата зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Както вече споменахме, това е Ракът. Той обича хората и е готов да помогне на всеки в труден момент, като наивно смята, че всички индивиди на света биха сторили същото. Вярата му в доброто често го оставя разочарован и наранен.

Най-представителната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Това са Телците. Харизмата, която излъчват, вдъхва на околните доверие в Телците, които успяват да спечелят уважението на всички чрез силните си качества. Освен това Телците са убедителни и са идеални представители на бизнес отношенията.

Най-общителната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Ако имате нужда да поговорите с някого на каквато и да било тема, ориентирайте се към Рибите. Техният характер е благ и добър, а отношенията им с околните винаги са безупречни. Рибите винаги знаят какво да кажат и как да подходят дори в най-напечената ситуация.

Най-колебливата зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Всеки знае колко трудно е за Везните да вземат някакво решение. Те претеглят различните страни на ситуацията по сто пъти, записват си положителните и отрицателните ѝ черти и чак тогава, евентуално, са готови със своето решение. Разбира се, след като го обсъдят с всеки един човек в живота си…

Най-умната зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Водолеят притежава остър като бръснач ум. Това е зодията, която винаги разсъждава научно и търси логика във всяко едно събитие и във всяка разисквана тема. Прозорливостта на Водолея е завидна, а интелигентността му му печели много последователи.

Най-гордата зодия

По-по-най: Коя зодия в какво е НАЙ?

Разбира се, тази чест се пада на Лъвовете и Лъвиците. Тяхното чувство за независимост и свобода е развито толкова силно, че всеки, който дори само опита да го засегне, усеща върху себе си силния характер на Лъва.

За още интересни факти от света на астрологията, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

24 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay