3 типа сродни души, които всеки човек среща през живота си

Кой е казал, че сродната ни душа е само една?

3 типа сродни души, които всеки човек среща през живота си

Сродна душа - всеки иска да открие своята или пък смята, че я е открил. Всъщност мислим по доста грешен начин за сродните души и не бива да смятаме, че тя непременно ще бъде само една единствена през целия ни живот.

Смята се, че всъщност имаме 3 сродни души като всяка е различен тип и повлиява на живота ни по различен начин. В повечето случаи две от тях са свързани по романтичен начин с нас, а третата е по-скоро платонична.

Днес ще ви представим трите типа сродни души. Ето как да ги разпознаете!

Първи тип
Тази сродна душа ни помага да пораснем. Тя ни побърква. С нея се караме често и тя винаги знае как да ни подлуди. С тази сродна душа всъщност не ни е писано да бъдем заедно завинаги. Тя просто ни помага да стигнем от точка А до точка Б и изиграва важна роля в живота ни, но не остава с нас до края.

Втори тип
Този тип сродна душа е сродната душа, която е завинаги. Тя ни кара да искаме да бъдем по-добри хора, да се чувстваме сигурни, да имаме сила и самочувствие. Този тип сродна душа, при която едно плюс едно е равно на три. Сродна душа като във филмите.

Трети тип
Повечето от нас така и не разпознават този тип сродна душа - това е платоничната сродна душа, приятелят, който имаме от цяла вечност и знаем, че винаги можем да му се обадим. Това е човекът, с който може да не сме поддържали връзка с години, но когато се видим се чувстваме сякаш до вчера сме били заедно.

Ето как действат и нещата на практика. Всички сме имали първия вид сродна душа. Имаме и по няколко от третия тип. Но често има празнота на мястото на най-важната сродна душа. Няма да бъдем завършени щом намерим втория тип сродна душа, а ще я намерим, когато бъдем в мир себе си и се чувстваме удовлетворени.

Ако не сте щастливи със себе си и това, което сте, то никога няма да бъдете щастливи и в една връзка. Всяка успешна връзка започва с вас. Не бива да разчитате на някой друг, за да бъдете щастливи. Намирането на втория тип сродна душа е само черешката на тортата, но вие сте тези, които са отговорни за направата на самата торта.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

16 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay