6 признака, че сте истински Водолей

6 признака, че сте истински Водолей
pixabay

Има нещо извънземно във Водолеите... Родени между 20 януари и 18 февруари, това са хора, които просто знаят какво става. Te винаги изпреварват тенденциите, вършат нещата по свой начин... общо взето, те са готините представители на зодиака.

Тези техни качества се приписват на планетарните управители на знака: Сатурн и Уран. Водолеите стоят в средата на непокорния и прогресивен Уран и традиционния, практичен Сатурн. 

Ето 6 признака, че сте истински представител на зодия Водолей:

1. Вие сте трендсетър

Водолеите са ярки и бързи. Те имат бърз начин за обработка на информация. Когато човек има толкова много неща в главата си, той определено е независим, разчитащ на себе си и иновативен. Водолеите се открояват и често налагат тенденции. 

2. Наистина не ви пука какво мислят другите

Водолеите се чувстват по-свободни от другите зодии да правят каквото си поискат, независимо дали това е да си направят нова татуировка или да вземат сладолед за закуска. Някой не ги разбира? Това си е негов проблем. На Водолеите наистина не им пука какво мислят околните за тях.

3. Изключително независими сте

Водолеите са способни да създадат връзка, но за тях е изключително важно да разполагат с времето си да се чувстват свободни. Ако партньорът им ги ограничава и краде свободата им, нещата няма да се получат. Водолеите са независими и това е нещото, което ги отличава от останалите. 

4. Бихте направили всичко за приятелите си

Водолеят не е известен като най-емоционалният или съпричастен знак, но това не означава, че няма да бъде яростен, страстен приятел. Ако сте Водолей, за вас приятелите са най-важното нещо в живота. Несъмнено Водолеите са най-верните приятели. 

5. Добри сте по душа

Дълбоко в себе си знаете, че е възможно да постигнете възвишени цели като създаване на световен мир или обръщане на изменението на климата – това просто изисква известни усилия. Водолеите винаги искат доброто да възтържествува, просто са такива.

6. Винаги имате какво да кажете

Водолеите винаги имат какво да кажат. Те са изключително интелигентни и много мъдри. Независимо дали имате нужда от съвет, насока или идея, обърнете се към някой от Водолеите в живота ви.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay