6 цветни палитри за зимна сватба

6 цветни палитри за зимна сватба

Зимните сватби са по-малко предпочитани, но все пак има двойки, които си избират зимния сезон за своята сватба и истината е, че зимните сватби са не по-малко красиви и вълшебни от летните. Изборът на цвят за сватбата, когато става дума за зимна сватба, може да бъде малко по-сложен. Ярките цветове не биха се списали добре в сезона, но ако искате по-интересни цветове за сватбата си, сега ще ви предложим 6 цветни палитри за зимна сватба. 

1. Синьо, сиво и металическо 

6 цветни палитри за зимна сватба

Ако изберете синята гама за своята сватба, ще сътворите една истинска зимна приказка. Можете да добавите метални нотки в декорацията, за да стане събитието по-бляскаво. На тези цветове ще подхождат дървени акценти и декорация в Рустик стил. Можете да изберете бели рози за булчинския букет и декорациите на масите, за да добавите още малко магия. 

2. Бяло, Айвъри и тъмнокафяво

6 цветни палитри за зимна сватба

Тези цветове ще подхождат на сватба, направена изцяло в Рустик стил. Дървени акценти, голи дръвчета и уютна атмосфера. По отношение на цветята, можете да заложите на бели орхидеи, сушени хортензии или папрат. Букетът трябва да изглежда така, сякаш е набран от гората. Кадифените панделки ще подхождат на тази декорация. Можете да заложите на златисти прибори, столове или свещници, за да внесете блясък в "горската" тема. 

3. Черно, златисто и зелено 

6 цветни палитри за зимна сватба

Тази комбинация е за по-смелите младоженци, тъй като се изисква смелост да вмъкнеш черен цвят в сватбата си. Черното не е необходимо да е мрачно и тъжно, всъщност може да бъде много стилен цвят. Когато е комбинирано със златисто и има зелени нотки, нещата изглеждат по-различно. Например черните покани са доста модерни и могат да бъдат наистина красиви. Добавете топлина като сложите много свещи. Можете да използвате борови клонки и шишарки, вместо цветя. 

4. Пурпурно, цвят Мерло, цвят Бургундия

6 цветни палитри за зимна сватба

Повечето хора свързват червения цвят с Коледа, но ако изберете по-тъмни нюанси, наподобяващи горски плодове, ще имате сватба в красиви, топли цветове. За още повече разкош, можете да използвате сезонни цветя. Красив букет от червени рози например изпъква на бялата рокля и ще изглеждате превъзходно. Може да сервирате вкусни коктейли с горски плодове, за да се придържате към темата. 

5. Златно, цвят Мед и месинг

6 цветни палитри за зимна сватба

Златният цвят придава много класа и стил на сватбата и всичко изглежда някак по-величествено. Всички тези метални цветове ще създават атмосфера на "кралска сватба". Можете да закачите 3D декорации в метални цветове, които да се спускат от тавана. Ако изберете шампанско като Welcome drink, ще завършите усещането за величие. 

6. Бяло, бяло, бяло 

6 цветни палитри за зимна сватба

Белият цвят е вечната класика, когато става дума за сватби. Ако ще организирате зимна сватба, съвсем спокойно можете да заложите изцяло на белия цвят. Сватбата ви ще прилича на истинска снежна приказка. Не се колебайте дали да добавите зелени нотки, тъй като все пак трябва да има някакви растения на сватбата. Има голям избор от бели цветя, от които можете да избирате. Крайният резултат- стилна и модерна сватба. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay