9-те най-лоши неща, които правят мъжете на среща

Срещите изглеждат като безкраен процес на ровене в боклука, мечтаейки да намерите парче злато.

9-те най-лоши неща, които правят мъжете на среща

Между лошите обноски и смешните дрехи(спортен панталон и официални обувки, сериозно ли?) е нормално да се чудим няма ли кой да каже на мъжете какво не бива да правят на среща с жена. Не е изключено и жените да имат лоши навици, но ето някои от най-лошите неща, които правят мъжете:

1. Негативните коментари по отношение на сайта за запознаства, в който сте се запознали. Нормално е да каже някоя невинна шега за начина, по който сте се запознали, но никой не очаква, че трябва да се хвърлите пред влака, защото имате профил в сайт за запознанства. Както вие, така и 80% от населението на планетата. 

2. Да не ви задава никакви въпроси. Обикновено, съветът, който си дават мъжете един на друг преди среща е "Задавай въпроси", така че би било странно, ако не задава никакви въпроси. Не иска ли да знае нищо за вас? 

3. Не разкрива нищо за себе си. Логиката на това нещо е да задават много въпроси на жената, за да тя помисли, че мъжът проявява интерес към нея. Но в един момент, вие си тръгвате от срещата и осъзнвате, че не знаете нищо за този човек. 

4. Не спира да говори за работата си. Ако на вас ви е интересно, тогава всичко е наред. Но голяма част от мъжете имат скучни професии и едва ли това е най-интересното нещо, за което може да си говорите. 

5. Да пише на телефона си, докато вие говорите. Когато сте на среща, просто трябва да приберете телефона си в чантата. Не е момента да си пишете с когото и да било или да разглеждате фейсбук стената си. 

6. Да коментира поръчката ви. Коментари за храната, която поръчва жена са абсолютно недопустими. Ако чуете нещо от сорта на "Обичам жени, които ядат много" или "Само салата ли ще си поръчаш", просто си тръгнете. 

7. Да предложи да си поделите сметката. Къде са джентълмените?!

8. Има прекалено много одеколон. За това са съквартирантите- да ти кажата, когато миришеш от 5 км. Върни се и се изкъпи, за Бога!

9. Да се оплаква от други жени, с които се е срещал. Едва ли има по-голяма грешка от това. Ние не обичаме да слушаме истории за бившите. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay