Изпращайте тези имейли всяка седмица, за да имате успешна кариера

Изпращайте тези имейли всяка седмица, за да имате успешна кариера

Всички искаме да постигнем напредък в кариерата си. В крайна сметка, кой не иска финансова сигурност, спестявания за бъдещето и покрив над главата си, които биха могли да нарекат "свои"? Всички тези въпроси имат голямо значение в живота на много хора и те работят усилено за постигането им. 

Освен упорита работа, човек също трябва да бъде мотивиран и да има търпението да успее, тъй като пътуването до успеха е нестабилно и е пълно с върхове и спадове. Има много начини да останете мотивирани, включително тези 5 имейла, които трябва да изпращате всяка седмица.

1. Имейл до някого, на когото сте благодарни

Какъв по-добър начин е да научиш за какво се стремиш от някой, който вече го е постигнал? По този начин изпратете имейл до човек, на когото сте благодарни, че е повлиял благотворно на кариерата ви. Също така, благодарете му за всички уроци, които сте научили от него и които са ви помогнали.

2. Имейл с простичкото "благодаря"

Представете си ситуация, в която сте напълно обременени с работа и дори нямате време да си хапнете обяда. Но един ваш колега, който се оказва и ваш приятел, носи обяда си на вашето бюро и го споделя с вас. Или ви помага да подредите част от препълнените си папки. Ако се случи нещо подобно, изпратете му имейл, казвайки "благодаря". Това със сигурност ще го накара да се почувства по-добре.

3. Имейл до стар колега

Няма по-добър начин да започнете скучна седмица, отколкото да наваксате време с приятелите си от училище или колеж. Същото важи и за поддържането на професионалната мрежа. Просто ги проверявайте от време на време, за да научите какво се случва със старите ви познайници, така бихте разбрали и за нови свободни работни позиции.

4. Имейл, надъхващ някого

Изпратете имейл на някого, който се възхищава от работата ви и иска да прилича повече на вас. Това ще помогне за повишаване на неговата увереност и ще повдигне духа му. Само едно изречение може да повлияе на някого и да му отвори нови пътища.

5. Имейл до себе си преди уикенда

Вие сте най-правилният човек, който може да се мотивира. Трябва да го правите поне веднъж седмично. В деня преди началото на уикенда, т.е. петък, изпратете имейл до себе си, в който споменавате своите успехи, нещата, които сте научили, или нещото, което направи вашата седмица успешна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay