Изневерил ли е Machine Gun Kelly на Меган Фокс?

Фенове твърдят, че Machine Gun Kelly (MGK) може да е изневерил на Меган Фокс, след изтрита публикация в Instagram от Меган, в която се говори за нечестност. Освен шокиращиот описание, публикацията включваше видеозапис на горящи писма, докато тя носи разкроена рокля и силен грим.

Въпреки,ч е връзката им изглеждаше непоклатима, сега явно отношенията им са поствени под въпрос.

Все пак Фокс отговори на слуховете, че нейният любим ѝ е изневерил с музикантката Софи Лойд. 36-годишната актриса не потвърди, нито отрече теорията за Лойд, като написа: "Може би съм се свързала със Софи". Звездата от "Трансформърс" добави емоджи с пламък към поста си.

Надписът на публикацията включва цитат от песента "Pray You Catch Me" от албума "Lemonade" на Бионсе, албум, най-известен с това, че описва изневярата на нейния съпруг Джей Зи.

"Можете да усетите нечестността/тя е навсякъде в дъха ви", пише ще звездата.

MGK все още не е отговорил на слуховете за раздяла. Той обаче участва на парти на Super Bowl в събота вечер, като посвети своя хит "Bloody Valentine" на дамите.

Представител на партито потвърди пред Page Six, че Фокс не е била там, докато номинираният за Грами е бил на сцената. Тя също не придружи актьора на червения килим.

Меган и MGK започват да се срещат през 2020 г., след като се засичат на снимачната площадка на криминален трилър, наречен Midnight in the SwitchgrassВръзката им започва веднага след като Меган се развежда със съпруга си Брайън Остин Грийн, с когото беше заедно десет години.

Двойката се изстреля в светлината на прожекторите с модерните си тоалети и шокиращата новина, че са пият кръвта сиТе бяха неразделни, въпреки инцидента през 2021 г., когато бившата на MGK, Сомер Рей, заяви, че той продължава да се вижда с нея.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay