Наталия Кобилкина иска по 6000 лв., за да учи жени как да просят пари от мъже

Как се става независима жеана...

Наталия Кобилкина иска по 6000 лв., за да учи жени как да просят пари от мъже

Сексоложката Наталия Кобиклина стана известна със своите нетрадиционни методи за привличане на мъже. Руското секс гуру набра популярност преди години, когато стана част от специална рубрика в "Шоуто на Слави" под името "Мъжът и жената интимно". Оттогава тя непрекъснато разширява дейността си и не спира да шокира с провокативния начин, по който се изказва по отношение на сексуалните отношения между мъжа и жената.

Не е тайна, че Кобилкина непрекъснато организира семинари, в които уж помага на жени да се превърнат в сексуални богини и им демонстрира как да спечелят всеки мъж, когото поискат.

Изглежда напоследък методите на рускинята стават все по-фрапантни и... все по-скъпи. В полезрението ни попадна пост на Емил Стоименов, който се е сблъскал от първо лице с част от "ученичките' на Наталия Кобилкина. В поста си той разказва как една от курсистките му е искала пари, разказвайки скалъпена и същевременно абсурдна история з това как не може да стигне до багажа си. Друга пък е искала да му пее.

По-долу можете да видите пълния пост с цялата история, разказана подробно!

 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay