Любовта идва без планове в „Да измамиш джентълмен“ от Сара Адамс

Дебютният роман на американската писателка ни връща в Англия от XIX в. и разказва забавна и емоционална история за неочаквана любов. // Дебютният роман на американската писателка Сара Адамс ще развълнува почитателите на феномена „Бриджъртън“.

Любовта идва без планове в „Да измамиш джентълмен“ от Сара Адамс

Британски аристократизъм, неочаквани любови и закачливо чувство за хумор се преплитат в смайващия дебют "Да измамиш джентълмен", който развълнува почитателите на историческите регентски романси по света. 

Сега книгата на американската писателка Сара Адамс се появява и на български език, за да отведе родните читатели на очарователно пътешествие назад във времето към така романтичната Англия от XIX век. 

За нея той е поредната лесна мишена. За него тя е чаровна измамница. Всичко трябваше да е просто игра. Но кой е казал, че играчите не могат да бъдат изиграни? 

Прекарала целия си живот, грижейки се сама за себе си, Роуз е прелестна мошеничка, която много добре знае как да изпразни портмонето на всеки лондонски аристократ и да се измъкне безнаказана. Докато един ден не почуква на грешната врата и не се изправя очи в очи не с известния нехранимайко, когото очаква, а с Карвър Ашбърн – графа на Кенсуърт.

В рамките на няколко минути Карвър разкрива измамата, но нещо в него го кара да не отпрати Роуз веднага. Младият мъж може и да е джентълмен с добро сърце, но дори един джентълмен не би пропуснал възможността да се разсее от тъгата си и да се позабавлява с някоя красива жена. Особено, когато е ясно, че тя не е тази, за която се представя.

А какъв по-добър начин да разкриеш измамница от това да ѝ предложиш да се омъжи за теб?

Нещата само се усложняват, когато Карвър решава да заведе Роуз в семейното си имение и обстоятелствата принуждават и двамата да продължат да поддържат представлението пред роднините му. 

Очарована от семейството на Карвър, Роуз открива, че не всички аристократи са толкова арогантни, отблъскващи и алчни, за колкото ги е мислела. А зад образа на умела крадла, който Роуз е изградила, за да се предпази от разочарования, Карвър разбира, че се крие златно сърце. 

Двамата започват да се сближават все повече и повече, но скоро трябва да решат – дали любовта си заслужава риска на разбитото сърце? И може ли една измама да бъде по-истинска от всичко друго, което някога са изпитвали?

Изпълнена с чар, осезаемо напрежение и изгаряща химия, "Да измамиш джентълмен" е забавна и романтична регентска история в модерен тон, която ще се хареса на почитателите на феномена "Бриджъртън". Сара Адамс пише блестящ дебютен роман, наситен с емоции и пълнокръвни персонажи, който ще ви разсмее, разплаче и завладее от първата до последната страница. 


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay