Отново в играта: Леонардо Дикаприо е хвърлил око на Джиджи Хадид?

Отново в играта: Леонардо Дикаприо е хвърлил око на Джиджи Хадид?

Съвсем наскоро стана ясно, че Леонардо Дикаприо вече не е заедно с красивата Камила Мороне, която по случайност или не, бе зарязана, след като навърши 25-годишна възраст. С това Дикаприо и Мороне се превърнаха в една от разделените звездни двойки за тази година.

Изглежда, че палавият актьор няма намерение да остава сам за дълго и вече се е запътил към следващата изгора. Анонимен източник разкрива пред Us Weekly, че Дикаприо е насочил погледа си не към коя да е, а към самата Джиджи Хадид. Но дали ще го огрее?

Според анонимния източник към момента моделът не проявява интерес и  предпочита да запазят чисто приятелските си отношения, защото няма желание да започва романс с него. Сигурно много го е заболяло, но ние не можем да си обясним нещо друго. Как така е харесал Джиджи при положение, че тя е на 27 години? Явно е помъдрял...

Феновете на Лео от години се шегуват с това, че той има връзки с жени, които са значително по-млади от него и прекратява отношенията си с тях, когато навършат 25 години.

Скоро след раздялата с Мороне започна да се спекулира, че лео вече ма ново гадже - украинка на име Мария Берегова, която е блогърка и модел. Говори се, че двамата са започнали да излзиат още през юли.

Камила и Лео бяха заедно повече от четири години и прекратиха връзката си през август. Като причина за раздялата те изтъкнаха това, че вече не се забавляват, когато са един с друг. Е, всички знаем каква е истинската причина...

Въпреки това Камила не изглежда да ревнува от новите романтични завоевания на Лео, а се справя добре и продължава напред с живота си. Тръпнем в очакване да разберем какво ще стане с Джиджи!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay