Мис Вселена България влиза в "Ергенът"

Мис Вселена България влиза в "Ергенът"

Остават броени дни до старта на новия сезон на хитовото предаване "Ергенът". Не се забавиха и спекулациите, както и хилядите предположения за това кои ще бъдат новите участнички. 

Първият тийзър излезе преди седмици, но дамите в него бяха с маски на лицата и загатването не успя да даде нищо друго освен още време за размисли. Във второто видео обаче дамите свалят маските и успяваме да видим красивите им лица. 

Сред тях набитото око на Jenite.bg нямаше как да пропусне красавицата от Мис Вселена България - Кристина Пламенова! Тя представи страната ни достойно на световния конкурс за красота. Но дали ще успее да плени сърцето на Евгени Генчев - предтои да видим!

Какво е предаване за любов без множество красавици?!

Една от другите участнички, които забелязахме, е Айлин Бобева - модел, инфлуенсър и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Общо 25 участнички ще се включат в битка за вниманието на новия ерген, а като видите някои от тях, ще си дадете сметка какви колоритни ситуации предстоят.

Не по-малко любопитна е и поп-фолк певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. 

Любопитно е и дали Ваня Щерева ще се появи на старта на шоуто, каквито слухове все още упорито се тиражират в публичното пространство. Всичко това предстои да видим...

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay