6 жени споделят за нещата, които са искали да знаят, преди да се омъжат

Узнайте ги

6 жени споделят за нещата, които са искали да знаят, преди да се омъжат

Всяко малко момиченце иска да се омъжи. И когато един ден това се случи, като че ли започва да съжалява и да изпита носталгия за времето, когато е била сама и господарка на живота си. Ето какво споделят няколко жени за нещата, които им се е искало да знаят, преди да кажат заветното "Да". 

Отношенията ви ще се променят

Много хора си мислят че един подпис не променя нищо, но начина, по който те кара да се чувстваш това, самата мисъл, че вече си сериозно обвързан пред закона и Бог, променя всичко. На някои хора това им действа доста неблагоприятно и така се развалят отношенията.

Ще имате нужда от време за себе си

Това, че вече носите друга фамилия, не означава, че вие и половинката ви сте един човек. Не, вие сте едно цяло, но сте различни личности и имате нужда от време само за себе си! Добре е да осъзнавате това!

Отношенията със семейството са специфични

Много мъже са прекалено привързани към майка си и баща си, че това по някакъв начин ги отделя от новото им семейство. Още повече, че мнозина не приемат това ново семейство за истинско, докато не се появи дете!

Мъжът ви не може да чете мислите ви

Това, че сте законни съпруг и съпруга, не означава, че мъжът ви може да чете мислите ви и всеки път, когато се мусите, той да знае за какво е този път.

Сключването на брак не бива да се прави само заради сватбата

Много хора сключват брак, защото искат грандиозно тържество, много разкош, красота и да се видят като булка и младоженец. Но бракът далеч не е само това!

Ще имате много битки и ще трябва да се правите на победени понякога

Не винаги ще сте губещи, но не винаги ще сте и прави. Свиквайте с това!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay