6 неща, които не бива да очаквате от половинката си!

Не искайте невъзможни неща

6 неща, които не бива да очаквате от половинката си!

Хубаво е човек да има определени очаквания и изисквания, когато става въпрос за връзка или изобщо за нещата от живота. Всички ние си имаме изисквания, когато избираме партньор, а след като връзката е започнала, поставяме и определени очаквания, които се надяваме човека до нас да може да оправдае.

Хубаво е и да си помислим колко реалистични са всъщност тези наши очаквания и дали не искаме твърде непосилни и странни неща. Всичко си има някакви граници и очакванията ни също трябва да бъдат сложени в рамка, за да може да просъществува връзката. Вижте кои са основните неща, които не бива да очаквате от половинката!

1. Да ви изслушва както го прави най-добрата ви приятелка
Гаджето ви не е вашата най-добра приятелка - колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-добре и за двете страни. Половинката ви може да е страхотен слушател и да обръща внимание на всичко, което казвате, но той никога няма да започне да мисли като момиче и да ви дава момичешки съвети.Той би ви утешил и би искал да ви помогне да решите проблемите си, но не очаквайте от него да седи и да ви съчувства или пък да обсъжда с вас всичко до най-малката подробност.

6 неща, които не бива да очаквате от половинката си!

2. Да се интересува от мода, гримове и прически
Приятелят ви ще оценява колко прекрасно изглеждате, когато се постараете малко повече и се нагласите, но няма да се вълнува от точния цвят на червилото ви и едва ли ще забележи, че сте навили косата си на перфектни къдрици. Той няма и да успее да оцени трите часа обикаляне в мола, в търсене на идеалната рокля, която да облечете на рождения му ден. Разберете тези факти и ги приемете.

3. Да помни всичко толкова добре, колкото вас
Повечето мъже просто не помнят подробности. Те помнят много добре по-важните събития и моменти, но наистина имат проблеми с детайлите. Не бива да го приемате лично и да мислите, че не се интересуват от вас. Просто мозъкът им е устроен по този начин и няма какво да се направи. Със сигурност не са забравили нарочно с каква блуза сте били облечени на първата ви среща.

4. Да обича същите филми като вас
Със сигурност има много филми, на които се наслаждавате заедно, но ще има моменти, в които просто няма да може да решите какво да гледате, защото вкусовете ви ще се различават коренно. Редувайте се в избирането на филм и няма да имате проблеми. Важното е да прекарвате времето си заедно.

6 неща, които не бива да очаквате от половинката си!

5. Да е винаги на вашето мнение
Влюбени сте и си мислите, че споделяте абсолютно еднакви виждания за живота и света. Този розов балон, в който живеете трябва да се спука, защото сте напълно различни личности и е съвсем нормално да не сте на едно и също мнение от време на време. Дори е здравословно да поспорите с половинката. Спорът ще се отрази освежаващо на връзката ви.

6. Да се откаже от приятелите си и своето хоби
Нормално е да искате да прекарвате всяка свободна секунда заедно, защото сте влюбени, но трябва да зачитате факта, че всеки има свой собствен живот и интереси, които иска да следва. Трябва да си давате взаимна свобода и да не се ограничавате. По този начин връзката ви ще бъде далеч по-стабилна.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay