Адам, без Ева

Фронтменът на Maroon 5, с когото бихме избягали надалеч. И не, няма да се върнем!

Дали защото се движи като Джагър, или защото е дяволски сексапилен, Адам Ливайн е едно от най-любимите лица на съвременния шоубизнес, а да казваме, че повечето му почитатели са от женски пол, ще е просто излишно. Той сякаш тихомълком се промъкна в женското съзнание и се настани удобно там, превръщайки се в секс символа, за когото всички обичаме да мечтаем. Но как успя да се добере толкова умело до мислите ни?

На самотен остров бихме отишли само с Ливайн. Но не легендарният доктор. С Ливайн, за когото ще си говорим тук - вокалът на Maroon 5, който през последните години непрестанно ни пее за любов и се появява все по-секси във всяко следващо видео. Но преди да стане толкова известен, Адам си има своята история, включваща тинейджърски несполуки и музикални опити, които в крайна сметка доведоха до успех.

Представете си комерсиален американски филм. В главната роля - Ливайн. Роден и израснал в Лос Анджелис, като момче се изявява като баскетболна звезда, тъй като баща му е местен треньор. По време на важен мач Адам вкарва решаващия кош, което по-късно самият той определя като повратен момент в живота си. Късметлийското вкарване му дава увереността да бъде смел, да бъде някой, когото всички познават, заради постиженията. И то на една съвсем ранна възраст.

По-късно постъпва в прогимназия Brentwood, където се запознава с група момчета със сходни интереси. Заедно сформират групата Kara’s flowers, която след години се превръща в Maroon 5. Гимназистите издават първия си албум The Fourth World през 1997г., когато Ливайн е на 18. Още млади и неопитни, музикантите претърпяват неуспех с парчетата си, което води до тяхната раздяла. Всеки поема по своя път, а този на Адам го отвежда до Ню Йорк.

Музикален шок. Точно с това се сблъсква младият талант от Градът на ангелите. "Там ми бе разкрита градската и хип-хоп културата по начин, по който никога не ми се беше случвало.", споделя звездата в интервю.

През този период се захваща с различни и незначителни професии. Работи за две седмици като сервитьор, но основно прекарва времето си в колежа. Заедно с бившите Kara’s flowers се събират отново, но този път пораснали и по-мотивирани. Сменят името си на Maroon 5, а музиката им се влияе основно от новите музикални течения в бранша. Новото име им носи нови успехи.


Адам, без Ева

Нещо, което не знаехте за Ливайн е, че е текстописец. Песните от дебютния албум на бандата Songs About Jane са написани в чест на бившата му приятелка Джейн, която го е вдъхновявала тогава. Въпреки това, отношенията между двамата са били меко казани деликатни, а в интервю през 2004г. певецът споделя, че тя не го е потърсила, въпреки успехът на албума. Три години по-късно двамата възраждат отношенията си отново и са близки приятели и до днес.

В музикален план следват редица успешни хитове и запленени женски сърца. This Love, She Will Be Loved, Sunday Morning, Makes Me Wonder - заглавия, които няма как да пропуснем. Смятаме, че да ви разказваме за парчетата обаче, не е толкова интригуващо. Затова намерихме малко по-пикантна информация за певеца, която сърце не ни дава да премълчим.
Адам, без Ева
Като малък Ливайн е страдал от хиперактивност. Тази година той стартира образователна кампания, за да привлече общественото внимание към това заболяване. Не се учудваме, хубавите мъже често са грижовни.

За духовни водачи посочва Prince и Stevie Wonder, a The Beatles определя като най-големите и влиятелни легенди в света.

Татуировките му са много, разположени по цялото тяло. Цифрата 222 на лявата му ръка символизира името на първото студио, в което Maroon 5 са записвали парчетата си. Лапичката на дясната му ръка пък показва привързаността на певеца към своя джавкащ Голдън Ретривър Франки.

И ако се чудите, дали този симпатяга с разпознаваем глас и запазени движения, си ляга сам, то ще трябва леко да ви разочароваме. Адам излиза с руския топмодел Анна Вялицина, а на корицата на Vogue за ноември ги видяхме само по... любов.

Е, макар сърцето му да принадлежи на друга, на нас ни остава просто да си помечтаем и с кеф да гледаме поредното видео на групата. Отново и отново.

1869 212
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 26.04.2012|20:59
Леле майчице абе тоя в кой век живее забележете какви влакна стърчат под мишниците дали се не поти по концерти и дали не е смрад тва може да каже само некоя дето ги е облизала хахаа :D Не знам кое му е чаровното и привлекателното може би мириса на естествен аромат :D
10
Не е посочен 23.04.2012|11:24
Типична конфронтация с по-голямото участие на нежния пол, за нещо... далеч несвързано със статията :)
9
Не е посочен 14.04.2012|16:42
http://www.youtube.com/watch?v=_E2Al1r2kN4 сам си казва името: ЛАВИН.
8
Не е посочен 14.04.2012|16:36
чак пък толкова :D
7
Не е посочен 30.03.2012|19:54
Точно така, права си!
6
Не е посочен 30.03.2012|19:53
Името му е точно ЛАВИЙН!!!! Никакъв Ливайн не е! Гледайте The Voice, примерно!!! Лавийн, мили мои, Лавийн!
5
Не е посочен 05.12.2011|10:51
Групата има нелоши песни, но този Адам ми е адски противен и никакъв сексапил не намирам в него, но това си е лични мое мнение.
4
Не е посочен 04.12.2011|19:12
Името си му е точно ЛИВАЙН! ЛАВИН можеш да казваш на Аврил ЛАВИН,тъй че,ти провери и тогава вземай участие! : ))))
3
Не е посочен 04.12.2011|17:31
Ето ви един прост пример (беше първото клипче в youtube,което видях). Още в началото му казва името. :) http://www.youtube.com/watch?v=gh3YK_ofM-U&feature=related
2
Не е посочен 04.12.2011|16:41
Как точно Levine се превърна в Лавин? Едва ли не е проверено...
1
Не е посочен 04.12.2011|15:57
Името му е Адам ЛАВИН,не Ливайн. Проверявайте преди да пишете! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay