Червилото, което всички ще носят тази есен

Червилото, което всички ще носят тази есен

Когато дизайнери като Balmain, Chanel и Versace  външен вид, започнат да налагат един и същи външен вид, то става ясно, че вървим към но хитов тренд. Все пак това им е работата - да налагат тенденциите в облеклото, грима и прическите всеки сезон. Единственото, което страда от това е портфейлът ни, но пък се успокояваме като си казваме, че е за добра кауза, а именно да сме в крак с последния писък на модата.

Какво видяхме по модните подиуми за колекциите пролет/лято 2023 (освен дефилиращите в калта модели)?  Точно така - вампирски устни! Технически това е следващият сезон, но тази тендеция няма намерение да чака никого! И сякаш точно навреме за есента, отново се върнахме към съблазнителните тъмни устни. Така или иначе не можем да си представим тази визия през пролетта!

Длъжни сме да ви го кажем от сега, за да се подготвите с подходящи червила преди всички останали да го направят. Ето всичко, което трябва да знаете за новата тенденция!

Balmain, Chanel и Versace не бяха единствените, които заложиха на тъмните червила. Множество други брандове, за които няма да ни стигне мястото да изброим, също експериментираха с вампирските устни. Разбира се, всеки от тях усъвършенства визията със собствен избор на нюанс и техника на нанасяне. Видяхме замъглени устни с цвят на слива, лъскави лилави отблясъци и дори матови устни в цвят къпина. Това само може да ви подтикне да експериментирате смело.

Но бъдете внимателни - знаете, че тъмните червила могат да бъдат доста "пипкави" за нанасяне. Старайте се да не излизате от очертанита, защото дори и най-минималното несъвършенство би направило впечатление. Нашият съвет е да очертаете устните с молив с подобен на червилото нюанс и след това да запълните. По този начин шансът за гаф се свежда до минимум.

Гарантираме ви, че с тази гръндж визия ще излъчвате силно самочувствие и енергия, която крещи "не ми пука". А и Хелоуин наближава, така, че можете да съчетаете тъмния нюанс със страховития си костюм.

Когато става въпрос за намиране на идеалния цвят червило, тайната се крие в подтона. Определянето на вашия подтон ще ви помогне да се насочите правилния нюанс, който подчертава тена на кожата ви. Ако имате топъл подтон, потърсете червени и черешови цветови от гамата на кафявото, а ако имате студени подтонове, опитайте ледени горски тонове и студени нюанси на слива.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay