Стилове на обличане и как да открием своята дамска визия

Стилове на обличане и как да открием своята дамска визия

Тоалетът е чудесен начин да изразиш себе си. Отпечатъкът, който оставя, показва личността ти и отношението към модата и света. Усещането за мода при всяка жена е различно. Още от началото на модерната цивилизация усилието да изпъкнем чрез стила си на обличане е постоянно.

Все по-сложно става да се следват модните трендове, затова ние от POLITIKOS.BG сме тук и сме готови да помогнем в избора на новата Ви дамска визия. С нарастването на модната индустрия трендовете се менят буквално с всеки изминал месец. Това кой е Вашият стил и кое би Ви подхождало е строго индивидуално. Облеклото е първото нещо, с което ще направите впечатление, затова Ви каним на кратка разведряваща разходка из фешън средите.

Какви стилове на обличане има

В женския гардероб винаги има завидна бройка дрехи от всякакъв стил. Но как да изберете подходящия за Вас и как да изглеждате брилянтно във всеки един момент е въпрос с повишена трудност. В подробния дамски наръчник, който днес сме Ви подготвили, ще се сблъскате с много и интересни комбинации от стилове. След което облеклото ще говори вместо Вас! 

Елегантна 

Сдържана визия, подходяща за офис присъствие, бизнес срещи или важно събитие. Този вид облекло се отличава с изчистени линии, стилни кройки и умерено балансирани цветове.

Спортно-елегантна 

Една от най-нашумелите тенденции на обличане. Подходяща е както за не официални мероприятия, така и за срещи на работното място;

Спортна 

Удобен аутфит, с който всяка жена ще чувства лекота. Този тоалет би подхождал чудесно за разходки.

Офис/бизнес 

Тази визия би показала професионалния Ви ориентир. С този вид облекло ще излъчвате увереност на следващия бизнес коктейл или на работното място.

Street wear/уличен стил 

Известен още като градски. Облечена по-този начин ще сте секси, оригинална и актуална. Трендът позволява дързост и цветове.

Casual 

Бъдете небрежна. Съвсем спокойно можете след бизнес вечеря да отидете на парти облечени по-този начин.

Минималистичен 

Всичко, което не е полезно, бива премахнато от този аутфит. Това облекло се базира повече на практичността и естествената красота, като не използва почти никакви аксесоари.

Винтидж

Истинско вдъхновение е тази мода от миналото - от дънките с висока талия до роклите с ниска. Определено бихте направили впечатление с този вид модна експлозия, преминавайки от 20-те до 80-те години.

Рок

Субкултурните крещящи модни тенденции на тази индустрия Ви позволяват да изпеете рок парчето още преди да сте отворили уста. Всичко Ви е позволено! Бъдете подвижни и изразете музиката с дрехите си. 

 

Кои са актуалните трендове при облеклото за 2021

Мода, тенденции, изисквания и върху кое да сте фокусирани? Отговорът на този въпрос би бил различен за всеки. Как бихте могли да изглеждате модерни с излъчване и стил не е загадка. Тенденциите сочат, че червеният цвят отново прокарва пръсти през черните и вече скучни нюанси. Характеристиките при облеклото за пленителен външен вид и как да приковете очи са следните:

  • Обърнете внимание на вътрешните си усещания и как бихте се чувствали лидери. Заложете на червеното - то издава характер и сигурност;
  • Ако пък сте строги традиционалисти, няма съмнение, че и в черно-белите нюанси ще изглеждате класно;
  • А ако държите да сте задължително по френски стандарт, заложете на облекла в сив и жълт цвят. 

Към настоящият момент няма отговор какви са точните тенденции, но най-много шум в гардероба си можете да вдигнете, като не се притеснявате облеклото Ви да е цветно и бляскаво. Внесете дързост и красота с прозрачност в стила си. Тези елементи са изключителен бум за годината. Пижаменият стил явно е вдъхновил модните дизайнери и прозаичните чаршафи се превърнаха в чудесни и стилни ежедневни комплекти. 

От значение ли са аксесоарите за модерната визия 

С какво да съчетаете новата тениска, рокля, пола, дънки, риза или панталони ще дадем отговор точно сега! При аксесоарите Ви съветваме да залагате на сигурно. Живеем в странни времена, що се отнася до мода. Преди беше лесно, изборът беше по-ограничен и изискванията също, затова обърнете внимание на следните критерии:

 

  • Ако сте в бизнес средите, не акцентирайте върху много и натрупани аксесоари. Бъдете по-обрани - изчистен часовник в комбинация с колие и обеци в същия стил би бил достатъчен;
  • Ежедневното облекло Ви позволява повече своеволия и цвят - чудесно допълнение към дънките овърсайз би била чанта в малък размер;
  • Очилата също трябва да станат неизменна част от облеклото Ви. С тях ще изглеждате загадъчни и интригуващи.

В заключение можем да кажем да следвате следната максима: Големи цветни бижута - малки и атрактивни чанти! Пазарувайте с наслада и въображение. 

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay