Актриса от "Новите съседи": "Искам да участвам във филм за възрастни!"

В своята 40-годишна кариера Лолес Леон, позната ни като Менчу от "Новите съседи", е направила практически всичко, което може да се направи в телевизията и киното. Участвал е в десетки филми, много от които са сред великите произведения на испанското кино, без да оставя настрана така обожаваните от нея театър или телевизия, както в сериали, така и в различни програми. В продължение на няколко години тя триумфира в любимия на хиляди българи сериал "Новите съседи", чийто нов сезон очакваме догодина, отново с нейно участие.

Верните ѝ фенове са наясно с това, че Леон не пести думи и може да води разговори на почти всяка тема, включително и секс. А вие можете ли да повярвате, че през лятото актрисата навърши 72 години?

Само преди няколко месеца актрисата направи провокативно изявление на тема секс и зрели жени.

"Сега жените на 70 и повече години са супер мощни сексуално. Жените на моята възраст са преминали през път, който се е състоял в това да се оженят и да отглеждат деца, те са работили, те са се борили. Независимо на колко години сте, можете да продължите да използвате тялото си за каквото пожелаете, особено за да се насладите и да бъдете щастливи"., завява Лолес Леон.

Преди представянето на новия сезон на "Новите съседи", актрисата беше интервюиран от популярна испанска медия, пред която направи някои изказвания, които разтърсиха всички.

Попитана дали иска да смени жанра, тя призна, че е гладна за драма и би участвала в порно филм.

"Но никаква еротика или софт порно. Искам истинско порно.", шокира всички Лолес.

В допълнение към сериала, Лолес Леон се потапя и в театъра с нова пиеса, режисирана от Хуан Луис Ибора, която съдържа 80% реалност и 20% измислица. Актрисата обаче никога няма да признае коя част от пиесата е вярна и коя не. Феновете могат само да гадаят.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay