Интервю с чаровната Христиана Петкова

Решихме да ви запознаем със слънчевото момиче от https://petitemod.net/

Интервю с чаровната Христиана Петкова

Христиана Петкова е любител на цветята, мечтае за собствено ателие за цветя и за свое семейство. Не е работохолик, нито перфекционист, а просто обикновен мечтател. Човек, който намира любовта във всяко едно нещо и търси красота от всякъде. Моден блогър, който представя своите идеи и начина, по който изглежда. А, от тях можем да си откраднем по нещичко...

Интервю с чаровната Христиана Петкова

Коя е Христиана Петкова?

Христиана Петкова е едно обикновено момиче, което прави всичко, което обича и се радва на всяко малко нещо от живота.

Как се роди идеята да създадете блог и откъде се поражда страстта ви към модата и бюти съветите?

Идеята за блог дойде като задача в университета. Нищо амбициозно като проект, просто поредната задача.

Страстта към модата се породи още от тинейдърските ми години, към която винаги съм имала афинитет. На няколко пъти залитах в друга посока, но животът пак ме връща към нея. На това май му се вика – Съдба! А темите, свързани с красотата, в лицето на бюти продуктите, я съпътстват, за да затворят цикъла, от който да излезе един цялостен продукт.

Какво е за теб блогът?

За мен блогът е специално място. Нещо като дете ми е (смее се). Създаден с любов и отглеждан с много грижа и отношение.

Интервю с чаровната Христиана Петкова

Какво мислиш за стила на момичетата в България и смяташ ли, че си помогнала поне на едно момиче да намери своя собствен стил?

Момичетата в България имат разнороден стил. Харесва ми, че виждам все повече дами, които носят свой почерк, дори и в най-малкия детайл. 

А аз, не знам дали съм помогнала на някокого да намери своя стил, но се надявам да съм му била вдъхновение дори и за един създаден аутфит.

 

Какви са читателите ти?

Читателите ми са основно млади дами, които също като мен имат афинитет към красотата във всяко едно отношение. Но, не тази красота, от която струи твърде много лукс, а тази, обикновената, която освен чрез очите се усеща и чрез сетивата.

Какви модни съвети би дала на читателите ни за лято2016г.?

Бих ги посъветвала да залагат на повече цветни комбинации. На много цветя по дрехите, за една романтична лятна визия. И задължително – гащеризон и раница за лято 2016.

 

Интервю с чаровната Христиана Петкова

Следиш ли блогъри и кои са те?

Следя много блогъри и наши и чужди. Радвам се, че все повече момичета се насочват към създаването на свои лични места, чрез които да изразят себе си, показвайки нещата, които обичат.

Разкажи ни за рубриката ти" В гардероба на...".

Рубриката дойде като предложение от един господин от Художествената академия. Вдъхнови се от мен и явно от лилавата ми коса. Толкова приятно чувство, което няма как да се опише.

А, иначе рубриката представя различни гости, но не само чрез гардероба им, а и чрез това, какви са те, с какво се занимават, какво обичат да правят, за какво мечатят.  Което, ако трябва да си призная, ми е още по-интересно, тъй като опознаваш човека отвъд външната обвивка. 

8 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay