Пловдив и Бургас очакват Coca-Cola Pop-Up Store

Пътуващият бутик на Coca-Cola ще зарадва феновете на марката с дизайнерски аксесоари и персонализирани бутилки

Пловдив и Бургас очакват Coca-Cola Pop-Up Store

3 юни 2015 г. Пловдив и Бургас вече очакват Coca-Cola Pop-Up Store, който ще предложи на феновете на Coca-Cola невероятни изненади и позитивно лятно настроение.

През периода 4-8 юни пловдивчани ще могат да се докоснат до дизайнерските аксесоари на световноизвестната марка и да получат бутилка със своя собствена снимка. Coca-Cola Pop-Up Store ще бъде разположен на площад "Централен" пред сградата на Община Пловдив и ще работи от 11 до 21 часа.

Площад "Тройката" в Бургас пък ще бъде домакин на пътуващия свят на Coca-Cola от 11-ти до 15-ти юни. Жителите и гостите на морския град също ще бъдат изкушени от многообразието от дрехи, шапки, чанти, бижута и аксесоари, които се отличават с оригинален дизайн, както и да се сдобият с персонализирана бутилка след закупуване на артикул. Coca-Cola Pop-Up Store в Бургас ще бъде отворен от 11 до 21 часа всеки ден.

Coca-Cola Pop-Up Store пристигна в България като част от европейското турне на марката по повод 100 години от създаването на контурната бутилка.

Първата спирка от пътуването на уникалния магазин беше София, където в рамките на четири дни повече от 24 500 почитатели на марката се насладиха на изненадите, които освен аксесоари и персонализирани бутилки, включват фотосесия с лично послание и дегустация на продукта. Страната ни е единствената европейска дестинация, в която Pop-Up Store ще посети три града. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay