Всичко, което трябва да знаете за мъжката G-точка

Всичко, което трябва да знаете за мъжката G-точка

Докато все още няма единодушно мнение по въпроса дали G-точката при жените изобщо съществува, учените откриха мъжката версия.

Мъжката G-точка е истинска като учените твърдят, че това всъщност е простатата. Познаваме я именно под това наименование, но малцина са тези, които знаят, че точно това мъжката зона за най-силни удоволствия. Поради тази причина мъжката G-точка е известна още като P-точката. Разположена между основата на пениса и ректума, простатата е жлеза с размер на орех, която играе роля в производството на сперматозоиди.

Това е област с много нервни окончания, което означава, че е идеалното място за умопомрачително удоволствие. И все пак не много хора знаят за това, а други се страхуват да изследват простатата поради културните стигми около аналния секс. Мъжете просто не разбират, че ако става въпрос за хетеросексуален мъж, който прави секс с жена, то в това няма нищо "гейско".

Всъщност, според проучване от 2015 г., публикувано от Американското дружество по репродуктивна медицина, оргазмите на простатата предизвикват 12 мускулни контракции, докато оргазмите на пениса произвеждат само четири до осем. С други думи, мъжките оргазми в G-точката могат да бъдат до три пъти по-силни.
Ако вие и партньорът ви сте готови да изследвате всичко, което мъжката G-точка може да предложи, продължавайте да четете.

Как да го направите?

Преди да се отправите към въпросното място, уверете се, че имате пълното разрешение от страна на вашия мъж. Все пак последното нещо, което искате е да го травмирате.

След това подгответе мястото като го очистите добре. Задължителна е употребата на лубрикант. Все пак дупетата не се овлажняват така както някои други части от тялото. Лубрикантът на водна основа е най-доброто решение, тъй като повечето хора нямат чувствителност към този тип продукти. Въпреки това лубрикантът на основата на силикон предлага малко повече приплъзване и не е склонен да изсъхне толкова лесно.

Как да открием мъжката G-точка?

След като сте подготвили терена е време да започвате по същество. Колкото и странно да звучи, мъжът ще трябва да застане в поза, наподобяваща кучешката. Можете да започнете с лек кръгообразен масаж, за да ситимулирате мястото. Поиграйте си и с пениса му, за да го възбудите достатъчно. Много бавно проникнете с пръст. След като усетите грапава повърхност, значи сте уцелила G-точката на вашия мъж.

Простатата може да се стимулира и външно чрез опипване на областта по перинеума, частта от кожата между ануса и скротума. Техниката е същата като намирането на G-точката вътрешно - трябва да усетите грапавата повърхност. Но тъй като сте по-далеч от простатата, може да се наложи да приложите повече натиск.

Когато партньорът ви е близо до кулминацията продължавайте с нежните движения без да спирате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay