Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Янева

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Янева

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Цветелина Янева е един от медените гласове на българската поп фолк сцена. Тя печели любовта на публиката с незабравимите си хитове, чиито текстове се припяват и до днес. Освен с музика и гласови възможности обаче, Цветелина впечатлява и със своите стилни тоалети. Независимо дали става дума за видеа към песните ѝ, светски събития или всекидневие, облеклата на русокосата певица винаги са на ниво.

Запазена марка на Янева са дългите поли и рокли. Любими са ни именно тези, които често са с дълбока цепка и дължина до земята. Певицата често ги съчетава с нежни кроп топове, а понякога комбинира с ризи с асиметрична кройка.

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Янева

Цветовете в гардероба на Цветелина са разнообразни, но смятаме, че най-много ѝ подхождат неутралните телесни нюанси и бялото. Откакто Ким Кардашян наложи този тренд, той не остарява и до днес и редица български звезди успяват умело да го приложат в своя гардероб. Затова и подборът ни днес включва основно такива цветове.

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Янева

Силно впечатление правят и кройките - Янева избира дрехи, които не само подчертават формите ѝ по добър начин, но и умело издължава фигурата си допълнително, благодарение на поли и панталони с висока талия и подходяща дължина. Точно такава е тази бяла рокля, от която лъха на женственост и класа.

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Янева

Друг образ, с който свързваме Цветелина Янева е този на Барби. За една от визиите си тя залага на комбинация от розово и дънкова материя, които пряко кореспондират ярко с външния вид на знаменитата кукла.

Крадем идеи от гардероба на: Цветелина Янева

Коя визия от гардероба на Цветелина Янева ви допада най-много? Нашият фаворит определено е дългата бежова пола в комбинация с бял кроп топ.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay