Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепе

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Антоанет Пепе е една от най-известните майки онлайн. Животът ѝ е колкото динамичен, толкова и цветен. Това често се отразява и в облеклата ѝ, които напоследък стават все по-екстравагантни и необичайни. Докато доскоро Ети залагаше на пастелни тонове, то сега тя смело съчетава най-различни десени и стилове.

Дългите поли а нешо, което смятаме, че нямат място в есенния ни гардероб. Истината е, че при правилна комбинация, те могат да се превърнат в стилни и комфортни елементи от облеклото ни. Комбинацията с дънково яке е страхотна за тази начална фаза от есента, когато навън е все още топло и слънчево.

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепеinstagram.com/antoinettepepe

Вярваме, че блясъкът трябва да присъства задължително в облеклото на една жена. Дали ще бъде красив аксесоар или стилно сако, то той ще ни помогне да започнем да излъчваме блясък отвътре. Любим елемент от този тоалет за нас е тази невероятна чанта на Prada, за която си умираме!

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепеinstagram.com/antoinettepepe

Ети неведнъж е доказвала своята смелост. Сега тя го прави и с облеклото си, съчетавайки каре и мотиви, преливащи в различни нюанси. Чантата отново е върха и се комбинира чудесно с необичайната визия.

Крадем идеи от гардероба на: Антоанет Пепеinstagram.com/antoinettepepe

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay