Крадем идеи от гардероба на: Мария Бакалова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Мария Бакалова е една от личностите, благодарение, на които на Запад се говори за нашата малка държава. Още по-радостни сме от новината, че тя ще вземе участие в продължението на сагата "Пазителите на галактиката".

Освен просперираща актриса обаче, Мария е достойна за титлата Модна икона. Тя сияе на червения килим със стилни тоалети от популярни модни брандове. Това, което ни направи най-силно впечатление са нейните костюми в ярки цветове, с които винаги изглежда елегантно и женствено. Ето кои са любимите ни попадения.

Ще започнем с нещо много секси в класическо червено. Това е костюм от две части, който включва мини пола и сако с вталена кройка. В съчетание с бялата чанта на Dior тоалетът придобива интересен завършек. Ярките цветове определено са присъщи на Бакалова, защото тя неведнъж залага именно на тях, когато посещава изискани светски събития.

Крадем идеи от гардероба на: Мария Бакалова

Друго интерсно попадение е този костюм в зелено, който актрисата е разучпила с шалче в цвят горчица и чанта в ярко червено. Казват, че комбинацията от няколко различни ярки цвята в облеклото е топ тенденция за пролет-лято 2022, така че Мария е право в целта.

Крадем идеи от гардероба на: Мария Бакалова

Изглежда, че Бакалова е фен и на жълтото, тъй като я виждаме с прекрасно палто  и къса рокля в същи цвят на събитие на Dior. Чантата отново в е бяло, подчертавайки деликатно тоалета.

Крадем идеи от гардероба на: Мария Бакалова

Макар да твърдим, че ярките цветове подхождат на българската актриса, тя изглежда неустоимо и в черно. Този път Мария залага на Armani и изглежда все така неустоимо!

Крадем идеи от гардероба на: Мария Бакалова

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay