Крадем идеи от гардероба на: Барби

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Кой е казал, че Браби е само за малки деца? Оказва се, че всеки един от нас би могъл да почерпи вдъхновение от знаменитата кукла в който и да било аспект от живота. Барби винаги е стимулирала момичетата и дори момчетата да следват мечтите си и да бъдат такива, каквито поискат. Все пак познаваме многобройните превъплъщения на куклата във всевъзможни образи - тя е лекар, готвач, пилот, спортист, балерина и какво ли още не.

На нас обаче ни се прииска този път да надникнем в гардероба на красивата Барни. Освен вдъхновяваща, тя би могла да се определи и като истинска модна икона за поколения след поколения. Всички си спомняме пищните рокли, шарените и шармантни тоалети от серията Fashionista и нестандартните аксесоари. Куклата служи за вдъхновение и на редица модни дизайнери, които създават дрехи специално за нея.

Страницата Barbie Style в Instagram ни показва легендарната кукла в най-стилните ѝ визии. Там се помещават снимки, които настина биха послужили дори и на нас, порасналите момичета, да почерпим интересни идеи за визията си. Ето какво ни допадна:

В стил Мария Бакалова

Тук виждаме Барби на червения килим, облечена с разкошна асиметрична пола и оранжев кроп топ. Не ви ли напомня тази визия на нашето момиче Мария Бакалова?

Офисен стил

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Барби не изневерява на класиката, като тук залага на стилен костюм в цвят бордо. Това е тоалет, който обожаваме да носим в реалния живот и бихме казали, че е наистина точно попадение от нейна страна.

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Не само костюмите са подходящи за офиса обаче. Барби успешно ходи на работа с права рокля в цикламено и стилно кожено яке.

Пера

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Барби обича да впечатлява с екстравагантните находки в своя гардероб. Тези топове с пера са всичко, от което имаме нужда за една забавна вечер навън. Но дали с панталон или с пола тип молив - не можем да решим!

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Да си дойдем на думата

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Роклите са запазената марка на знаменитата кукла. Но този път тя заменя принцеската пищност с мини версия, изцяло в розово. Изкючително бонбонено и кокетно, особено в комбинация с тази малка чантичка.

Бонус:

Крадем идеи от гардероба на: Барби

Попаднахме на още една страница, която отново представя кукли, но този път в дизайнерски тоалети. Това са Dagamoart Fashion Doll Concept, които създават тоалети, достойни за червения килим. В момента те създават нова колекция, която нямаме търпение да видим. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay