Крадем идеи от гардероба на: Надя Сивкова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Надя Сивкова е професионален гримьор и едно от най-разпознаваемите лица от инфлуенсърската гилдия. В профила си тя често показва стилни идеи за грим, от които понякога черпим вдъхновение. Освен, че е специалист по макиажа, Надя поддържа много елегантен стил на обличане. Нейните тоалети винаги се нежни и женствени.

Стилът на Надя е изпипан до последния детайл от основната дреха до аксесоарите и бижутата. Стилните ѝ визии определено се изпъкват, а ние сме тук, за да ви споделим кои са любимите ни тоалети от гардероба на инфлуенсърката.

Започваме с нещо, което може би подхожда повече на пролетта, но пък нямаше как да не ни направи силно впечатление. Да, говорим именно за този нестандартен топ под формата на панделка. Подобен тоалет не се среща всеки ден и със сигурност бихме се чувствали доста необикновено в него.

Крадем идеи от гардероба на: Надя Сивковаinstagram.com/rockstarslovenadi

Все пак идва есен, затова нека преминем към облекло, което отговаря на престоящия сезон. Кожените якета са истинска класика и са предпочитани от голяма част от дамите, когато времето навън се намръщи. Тук Надя е съчетала якето с рокля в характерен за сезона цвят и убийствени кубинки, които перфектно го подчертават.

Крадем идеи от гардероба на: Надя Сивковаinstagram.com/rockstarslovenadi

Освен, че е стилна и женствена, Надя понякога обича да експериментира с по-ексцентрични аксесоари. Шаловете за глава набраха популярност през последните години и тук виждаме страхотна идея, подходяща за специално събитие.

Крадем идеи от гардероба на: Надя Сивковаinstagram.com/rockstarslovenadi

Запазена марка на Надя е съчетанието на светли тонове с тъмни цветове. Любима ни е комбинацията от черна рокля с бежово сако или палто, допълнена с нежни бижута и безупречен грим!

Крадем идеи от гардероба на: Надя Сивковаinstagram.com/rockstarslovenadi

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay